søndag den 27. februar 2011

Hvad er et godt kup for dig?

Sofia har været syg med opkast og feber de sidste par døgn.....her til morgen har vi endelig fået et af hendes dejlige smil - de har godt nok været savnet. Emil og Sara har også været syge, så det hele har været kaos herhjemme. Fredag aften da kyllingen var sat i ovnen og Kim og ungerne slappede af med lidt tegnefilm drønede Sara og jeg til min favorit genbrugsbutik. Jeg har ikke været der længe og den tur gav mig bare så meget energi og et kæmpe smil - virkelig tiltrængt ovenpå alt den sygdom og en vinter der bare har været alt alt for lang.

En masse dynebetræk. Der med de sorte hjerter er en dame jersey bluse jeg måske kan bruge som "ribkant" til en nederdel eller bukser.

En lidt slidt bondegård (men stadig fin til leg) og et par sjove blå elefanter. Elefanterne er i samme materiale og blå farve som smølfer - så kære...
Helt fantastisk puslespil med endnu en elefant - desværre mangler spidsen af stødtanden...
Klokkestring med forskellige dyr
Sød lille fugl, hylde af en slags til 50 kr og sidst men absolut det bedste kup et havebord til 10 kr (ja det er lidt rusten og slidt men 10 kr!!)

Weekenden er brugt og bruges på badeværelset. Det når desværre  ikke at blive færdigt før engang i næste uge men vi nærmer os, og det er jo intet mindre end fantastisk. Drømmer om lange varme bade....:-)

14 kommentarer:

 1. Uha, jeg havde det ligesom dig den anden dag(se evt. min blog), der lavede jeg oså nogle gode kup-og ja, det får virkelig humøret i vejret:-)

  FIne, fine elefanter-og ikke mindst havebord!-bliver da helt i sommerhumør...

  God søndag

  SvarSlet
 2. Ja, du her ret! Kups afhænger af konteksten. De skønne kups som dine her, bliver endnu skønnere hvis de samtidig er SÅ tiltrængte!
  God bedring til dine og god søndag.
  Helle.

  SvarSlet
 3. Gud nogle skønne ting. Det er helt utroligt hvad en tur i den lokale genbrug kan gøre ved ens humør. Fedt bord, fandt selv i fredags et lignende til min datter, det har oploadet et billede af på min egen blog, til sølle 10 kr. også.
  Rigtige fede stoffer også, sikke et kup.
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 4. Er helt vild med hjerte blusen, elefanterne og hylden.I det heletaget gode fund du har gjort dig.

  SvarSlet
 5. Det havebord er fantastisk - sådan et har jeg ledt efter i årevis. Glæder mig til den dag, det pludselig er der.

  Hvilken genbrug, er det mon du gør alle de kup i - kunne det være "Igen"?

  /Mette

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne sager. Hvor i al verden findes der genbrugser som har åbent fredag aften?

  SvarSlet
 7. ÅÅÅ, så mye fint det var. Jeg koser meg så mye når jeg leser bloggen din. Ha en fin søndag videre, hilsner fra Wilhelmines blogg

  SvarSlet
 8. Tak for jeres dejlige kommentarer og ja det er de vildeste kup.

  Genbrugsbutikken ligger i Bølling ca. et kvarters kørsel fra Kolding. Den har åbent til kl. 17 om fredagen men vi spiser altid tidligt, så vi får en god lang aften, så undgår vi også ulvetimen :-)

  I ønskes en fortsat dejlig søndag

  SvarSlet
 9. ÆV hvor er det da bare træls med alt det sygdom!!! Jeg er også bange for at der er noget efter Victor, han er slet ik sig selv i dag og har svært ved at sove....han skal vaccineres i morgen, så jeg er godt nok spændt på hvordan resten af ugen så kommer til at forløbe!!

  Sikke nogle KUP du har gjort, og især det havebord....ÅH hvor er det skønt, får med det samme associationer til Yvonne fra Olsen Banden, "mormor´s kolonihavehus" og sommer i al almindelighed:-) Lucky you at du fandt sådan nogle lækre ting, når du allermest havde brug for lidt opmuntring.

  Knus Malene

  SvarSlet
 10. Sikke nogle gode kup! Det kan også altid give mig et smil på læben, og et lille pusterum..

  God bedring med de små!

  SvarSlet
 11. Fine kup, elsker når jeg finder stof der kan bruges til noget sjovt.

  Elefanterne er jeg også helt vilde med.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 12. Genbrug er simpeltken bare fantastisk. Det får fantasien til at sprudle, og glæden over de gode kup, kan man blive helt høj af;)
  Du er velkommen til at suse forbi min blog og se mit hidtil bedste genbrugskup!!!

  SvarSlet
 13. Sikke nogle fine ting du har fundet dig. Jeg er specielt vild med hylden. Får lyst til straks at køre i en genbrugsbutik og ose ;D. Mit bedste kup, er altså min mand, kun lidt brugt og med masser af charme...jep foråret er sat ind og jeg er smaskforelsket i min mand (vi har været kærester i 23 år)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.