mandag den 21. februar 2011

Prismærker, badeværelse og lækker mad

Hverdag igen efter en hektisk arbejdsferie på badeværelset. 

VVS, El, fliser på væggene, opbygning af bruseniche samt installation af badekar er på plads. Ugen og weekendens arbejde bliver gulvvarme, pudse og male vægge, støbe og lægge klinker i gulv samt installation af elementerne samt den sidste finish i hjørnerne - det bliver bare så flot - lyst, lækkert, spritnyt og godt indrettet....a´men altså!
Inde i selve brusenichen har vi bygget en hylde, hvor shampoo mm. kan stå...

På den kreative front er der meget lidt at skrive om. Jeg er begyndt på prismærker til varerne til forårsmarkedet. Jeg har limet noget tapet sammen vrang mod vrang, klippet ud i passende størrelse. Splittet en kunstig hortensia blomst jeg har købt for flere år tilbage. Prikket hul med en stor nål og lirket en blomst i hvert knappehul. Priserne vil jeg skrive med almindelig sprittusch og mærkerne kan herefter hænges på mine varer......synes de er blevet så fine forårsfriske.
Lørdagens menu blev spist foran flimmerkassen - kølig rosévin og et stort fad med sushi - nice!

8 kommentarer:

 1. Kære Mette
  Hvor overskudsagtigt og lækkert! Glæder mig til at se kreationer fra din hånd på forårsmarkedet.
  Kh mille

  SvarSlet
 2. De pris mærker får virkelig forårstrangen endnu mere frem, de er bare flotte.. :-) Uhm og sushien så dejlig ud også mums.. (var den hjemmelavet? måske der så kom en DIY på det hi hi.. syntes sushi er så lækkert men har aldrig prøvet og lave det selv og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve)

  SvarSlet
 3. Jeg ville købe noget hos dig bare for at få fingrene i sådan et fint prismærke..:-)

  SvarSlet
 4. Fedt:) De er rigtig fine!! Jeg legede også med prismærker i weekenden - men har stadig et par stykker på "tegnebordet"..;) Dine er lækre..
  Dejlig dag..
  Knus Anne

  SvarSlet
 5. Jeg tror I får et vildt lækkert badeværelse...bare det var mig - en dag når jeg får tid skal jeg vise jer billeder af mit "70ér helvede" som jeg kalder vores badeværelse:-)

  Det var da nogle skønne prismærker...de stråler jo ligefrem af sommer:-)

  Altså hvordan filan gør du Mette...hvornår NÅR du alle de ting???? Jeg har trods alt "kun" 3 børn og jeg halser afsted og tiden forsvinder bare for mig...HVORDAN GØR DU???? GIV MIG OPSKRIFTEN:-) :-) :-)

  Knus Malene

  PS. Uhm, jeg kunne godt klare sådan et fad sushi lige nu:-)

  SvarSlet
 6. Hej Mette!

  Glæder mig til at se jeres færdig. lækre badeværelse!
  Hvor er det nogle fine prismærker du har lavet.
  Hvor får du tiden fra? Tænker du må sove meget få timer i døgnet....

  Go dag

  Kh Kristin

  SvarSlet
 7. Så fortjener man også ren forkælelse og afslapning efter sådan en uge. Jeg vil rigtig gerne lære sådan rigtig at spise sushi. Har prøvet det en enkelt gang før og det må havde været et syn for guder.

  SvarSlet
 8. Mille - Fedt du kommer til markedet :-)

  LadyZoya - Tak ja sushi var hjemmelavet. Bruger bare tang, ris, vineddike, avokado, agurk, rød peber og laks og så følger anvisning på pakken den er så nemt. Husk også en bambusmåtte når de skal rulles...

  Vibeke - That´s the spirit haha ej det er jeg rigtig glad for at høre :-)

  Anne - Glæder mig til at se resultatet :-)

  Malene - Tæller du din mand med som barn haha? Skriver lige et fælles svar til dig og Kristin der spørger om den der tid...:-)

  Hmmm jeg har desværre ikke nogle guldkorn, for jeg er også selv bagefter med rigtig meget herhjemme men det er egentlig helt ok. Jeg har rigtig rigtig mange kreative projekter i gang altid. Lidt tapet/papir, tegne/lime/perler/klippe den dur, store og små syprojekter, hækle, strikke, håndsyning filt og patchwork kort fortalt det hele! I løbet af dagen når jeg måske at klippe lidt hist og pist, sy lidt videre på noget fra dagen før, sy en afsluttende knap i osv. Jeg har hele tiden noget at tage fat i hvis der lige pludselig er 10 min.....problemet med min "metode" er at det roder hel vildt for det hele ligger jo fremme lige til at hive fat i. Her er jeg heldig at have vores soveværelse hvor jeg må gå amok :-) Det er også ret så irriterende at blive afbrudt hele tiden men hellere det end ingenting har jeg fundet ud af.

  Vi står op 5.30 på hverdage og indtil kl. 10 er det praktiske gøremål. Aflevere børn, vasketøj, rengøring og oprydning og kun det. Derefter begynder jeg at hive mine kreative sysler frem indimellem amning og leg.

  Prismærkerne har jeg haft fremme over 3 dage men kun 5-10 min pr. gang. 1. dag pille blomster af. 2. dag lime tapet. 3. dag klippe og samle......så tror bare det er metoden "mange bække små.." jeg praktiserer :-)

  Camilla - Haha ja enten elsker man det eller modsat...selv Ida på 2 år guffer det i sig her i huset, men vi får det jo nærmest også hver 14. dag :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.