tirsdag den 15. februar 2011

Ferie og flere flagranker til Fyens Fedeste Forårsmarked....

Vi arbejder benhårdt på projekt nyt badeværelse samtidig med at ungerne holder vinterferie......måske ikke helt optimalt men sådan er livet jo med 4 unger i huset....

Badeværelset er nu sat lidt på stand-by for de spartlede vægge skal tørre i 2 dage inden fliserne kan klæbes på. Jeg har derfor her i middagspausen fået syet nogle flaganker til markedet. De har længe været klar, så projektet tog ikke ret lang tid. Den type projekter har jeg virkelig mange liggende af, dem der lige mangler en knap, et bånd, en lynlås eller lignende....denne uge vil jeg forsøge at få afsluttet en del af dem....
Nu skal vi have en kop varm kakao med flødeskum og spille et Lego spil Emil fik i fødselsdagsgave......se det er ferie...

9 kommentarer:

 1. gud hvor er de skønne i de der brune, orange og grønne nuancer, de er virkelig flotte. en skam man ikke kan se frem til det der meget omtalte forårsmarked, for der bliver godt nok produceret mange skønne ting rundt om i bloggen.
  hilsen sarah

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine Mette..:) Glæder mig også til symaskinedates resten af ugen så jeg også kan komme videre med alle mine igangværende projekter - har også nogle klippede flagranker liggende..;)
  Godt du får lidt slapper-krea-tid midt i al jeres arbejde.:)
  Knus

  SvarSlet
 3. Rigtig dejlig flagranke, den skal helt sikkert nok blive et hit :-)
  Bare det var mig som havde ferie, midsundelse er en forbandet grim ting - men håber du nyder din og får et par dejlige feriedage :-)

  SvarSlet
 4. Glæder mig altså så meget ti igen at besøge det fede marked ;0) Det blev frygtelig dyrt sidst, tror ikke det kommer til at gå anderledes denne gang

  SvarSlet
 5. Uhm de ser fede ud. Det er en af de ting jeg ikke har prøvet at lave endnu, men jeg tror at Karen skal have en ved lejlighed.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Det er nogle flotte og skønne ranker, du har syet. Jeg ville så gerne besøgt Fyns Fedeste Forårsmarked, men vi holder konfirmation om søndagen :S

  SvarSlet
 7. Jeg kommer helt klart til det fedeste forårsmarked!

  SvarSlet
 8. Nøj, en fin flagranke!!!
  Tusind tak for den smukke kande, Mette. Jeg er vildt (!) glad for den! Den er over al forventning.
  Og den lille fugl er så skøn!!
  Synes det lyder til at projekt badeværelse glider i den rigtige retning, når I allerede snart er klar til fliser. Håber snart det er overstået :-)
  Knus fra Trine

  SvarSlet
 9. Villa Sarah - Tak og æv du ikke kommer forbi markedet....alt det der ikke bliver solgt vil komme i min Amio shop senere men uhh håber jo at der bliver gang i handlen på markedet :-)

  Anne - Jamen altså jeg glæder mig til at se og høre mere :-)

  Kreativista i Boligrum - Ja vi holder jo lidt af en arbejdsferie så helt ferie ferie er det ikke og så alligevel....det er nu skønt at sove lidt længe og bare hygge indimellem. Håber du snart har lidt ferie at se frem til :-)

  Dorthe - Tror du har helt ret....jeg kommer til at købe SÅ meget ved det....:-)

  Kirkesjov - Ja da Karen skal da klart have en lille flagranke....kig forbi min stand ved markedet haha det blev da en meget god reklame kunne ikke lade være :-)

  Louise - Ja så kan jeg godt høre du er optaget den weekend. Det er sørme da også en stor dag, der skal fejres med manér - god fest (du kan jo følge nedtællingen herinde så...)

  Lene - Det glæder mig!

  Trine - Velbekomme Trine og selv tak! I morgen skal vinduet skiftes, og så skal fliserne stille og roligt sættes op. Så ja det går bestemt i den rigtige retning. Kim´s søster kommer fredag og mine forældre og søster kommer i weekenden - så dejligt med nogle hjælpende hænder både til børn og badeværelse :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.