fredag den 15. oktober 2010

Efterår, hæklet vest og en uventet gave

Den anden dag fandt jeg en fin voksdug med firkløvere, og den skulle selvfølgelig med hjem. Jeg tænker den kunne blive fin til røjser tasker eller pusleunderlag men Emil havde helt andre tanker med den dug....(ihh altså min store kreative dreng). Nu er den "skovbund" i hans efterårsudstilling. Udstillingen viser en cowboy på tur i skoven - her møder han pindsvin, ugle, katte, giftige svampe og kastanjer :-) Sidste efterår havde vi denne udstilling og Emil vil rigtig gerne have et lignende træ på væggen også.....måske vi når det i efterårsferie.
 Bemærk det fine skilt Emil har skrevet så de små (irriterende) lillesøstre ikke piller ved udstillingen :-)

Louise fra Krea-suset (har termin med lillebror i dag) har været så fantastisk sød, at sende denne gave til vores babypige. Helt uventet og meget rørende at Louise har tænkt på os....1000 tak. Den fine sky nu hænger nu ved puslepladsen nedenunder. 
Derudover har jeg købt en hæklet vest af Lone. Hun havde hæklet den til sin datter men den var alt for lille og så slog jeg til. Den vil nok passe vores lille babypige, når hun er 4-6 mdr. vil jeg tro. Lone har fulgt denne opskrift og jeg har faktisk allerede købt gult garn til en.....nu må vi se hvem af mine 3 piger der skal have fornøjelsen - hvis altså jeg kan finde ud af at hækle sådan en sag.


6 kommentarer:

 1. Så fint et efterårs bord, Emil har lavet.
  Det er så dejligt!

  SvarSlet
 2. Hvor er han da kreativ din søn, sikke en fin udstilling:)

  Og hvor er hun da sød din lille, der hun ligger under den fine sky:)

  SvarSlet
 3. Skønt med sådan en kreativ dreng!

  Hvor er hun fin i det lilla og så på det orange retro håndklæde!

  Vesten er så fin - jeg har sat min mor i gang med en til min My. Har været vild med den siden jeg så den hos MIG & MINE.

  Ha en dejlig efterårsferie, med hygge, blæst og måske et par kastaniedyr til Emil´s udstilling.


  Kh

  SvarSlet
 4. Ih altså hvor er det en fin udstilling, det er da ret godt fundet på lige at nuppe den dug!
  Og altså, jeg elsker den vest, har lige lavet en og er nu igang med nr. 2 og nr. 3. Og jeg er altså totalt hækle-nybegynder, så det kan du sikkert sagtens :) Valgte dog træknapper i stedet for de hæklede, det giver også en god kontrast. Glæder mig til at se resultatet.

  Håber I alle hygger med den lille ny :)

  Kh Anne/Krittewitt

  SvarSlet
 5. Losarinas mor - Ja jeg nyder at kigge på den efterårsudstilling mens jeg ammer den lille babypige.

  Siri - Ja jeg blev bare så glad for den fine sky fra Louise :-)

  Kristin - Hvor er du heldig du kan bestille hos din mor. Jeg skal lige tage tilløb før jeg går i gang med min i solgult bomuld :-) Ja er vild med retrohåndklæder også, er efterhånden ved at have en god samling :-)

  Anne - Hvor lyder det godt, at en nybegynder kan være med på den vest - er godt nok spændt på om jeg kan finde ud af det :-) Du kan tro vi hygger os med babypigen hun ligger lige her ved siden af og snupper en lille lur mellem amning og bleskift :-)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.