søndag den 24. oktober 2010

Afsløring....

I fredags fik familien at vide hvad vores skønne babypige skal hedde - i dag vil jeg afsløre det her på bloggen. Det har været svært at finde det helt rigtige navn, som både passer til hende, men også klinger godt med de andre navne i familien. Men men men tilsidst lykkedes det - hun hedder:

Sofia
Hverdagen er lige om hjørnet for vores familie. Kim skal på arbejde igen i morgen efter 14 dages barsel og ungerne skal i skole/børnehave igen efter efterårsferien. Jeg er godt nok lidt nervøs for, hvordan jeg lige skal klare den alene med 4 børn mens Kim er afsted.

Jeg hækler løs i øjeblikket - mangler 8 cm på den gule vest til Sara. Den er nem at hækle men jeg ville gerne have haft et lidt mere vamset / lækkert resultat. Hækler i 100 % bomuld og den bliver altså lidt flad i det. Derfor skal den næste vest til Ida være i noget andet garn - burde jo egentlig følge det garn de anbefaler i opskriften...
Udover vesten hækler jeg også aberangler efter skøn opskrift fra Kaptein Biff . Jeg har gang i ikke mindre end 3 aber på samme tid. 2 er til gaver og en skal Sofia lege med (var lige ved at skrive babypigen - så vi skal også vænne os til at sige det). 
41 kommentarer:

 1. Smukt navn!! Jo, hun ligner en Sofia!

  SvarSlet
 2. Ja ikke :-) Vi føler det er det helt rigtige navn til hende.

  SvarSlet
 3. Rigtig smukt navn. Vesten er rigtig fin. Har også gemt opskriften til senere brug. Kan sagtens følge dig i forhold til, at den blir lidt flad i det. Den skal nok blive rigtig skøn i noget mere 'vamset' garn også:)

  SvarSlet
 4. Hej Malene - Mange tak :-). Vesten er nem at hækle (når først koden på det nederst stykke er knækket) og den er såmen også fin nok i bomuld men ville bare være så meget mere lækker i det helt rigtige garn (hvad det så er....for jeg aner ikke ret meget om garn...har indtil nu kun købt bomuld) :-)

  SvarSlet
 5. Ja, det er et supersmukt navn. Og kan se det går fremad med vesten, den bliver supersød. Kan godt genkende det med garn-kvaliteten, tror også den bliver supersød i et mere vamset uldgarn. Også et projekt jeg havde overvejet faktisk :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Så fint et navn til lækkermusen!

  Mette jeg er sikker på at du nok skal klare den med 4 børn. Tanken er lidt skræmmende (kan godt huske det da jeg stod i samme situation for et år siden. Min mand arb. nat), men det skal nok gå!

  Så skøn vesten bliver - min mor er i gang med en til My'en - det nederste driller hende dog...

  Kh

  SvarSlet
 7. Hej Mette
  tillykke med navnet, det er flot og passer skønt til de andre 3 i har :o) Ja, uha 4 børn, jeg husker at jeg synes det var lidt skræmmende at være alene med mine 2...haha - ja man kan jo kun forholde sig til de problemer man selv har, men er sikker på du nok skal klare det!
  vesten er super lækker, og ja hvorfor er det at man nogen gange tror man lige kan pånå samme resultat selvom man lige ændrer her og der - dermed ikke sagt den ikke er fin, for jeg synes den er helt vildt lækker!
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Ih, tillykke med lillepigens navn. Det er super sødt!

  Åh, jeg kan 100% nikke genkendende til det med at være lidt usikker på at skulle være alene med alle børnene, nu hvor man har én mere.

  Jeg har lige haft min ilddåb her i weekenden, og det er bare gået super godt!! Om en time skal de store puttes, og så klarede jeg det sgu! Og det gør du også!

  Knus Ulla.

  SvarSlet
 9. Tillykke med det fine navn.

  Jeg har hæklet to veste efter samme opskrift (faktisk fandt jeg inspirationen her hos dig:). Damen i garnbutikken sagde, at det garn de anbefaler ikke laves mere. Jeg har hæklet mine i ren uld-faktisk noget tykkere end det anbefalede og de er blevet gode.

  Nu er jeg ved at hækle i en tyndere uld og jeg synes godt nok vesten bliver noget lille. Godt jeg kender mange små babyer/piger:).

  SvarSlet
 10. Åh ja hun er da så meget en Sofia - lækkert navn!!

  Du er bare en multi-kvinde, lækre ting du har gang i :)

  SvarSlet
 11. Ih, det er da det fineste navn!! ja vore lille hedde jo Sophia, så det er vel ingen hemmelighed at jeg kan li det:)

  Hvor ser den vest fin ud!

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med det fine navn - ja det bliver vel kun sværere at finde på et navn jo flere børn man får?

  SvarSlet
 13. Rigtig fint navn..:) Synes også det super til de andre 3..
  Og lækker vest! Jeg har også opskriften liggende - men kan heller ikke helt beslutte mig for garn.. Mon ikke der findes en lidt blødere bomuldsmix af en art..?! (siger fruen uden forstand på det)
  Ha' en dejlig aften - og det skal nok gå med dig og din nye rolle som mor til 4..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 14. Tillykke med det super fine navn!
  Sikke en lækker vest du hækler - ligner en Alma havde sidste år fra Shirley Bredal, som desværre er for lille nu.. Måske jeg skulle prøve selv.. :-)
  Kh Stine

  SvarSlet
 15. Hvor er det et skønt billede af jeres lille Sofia - og et helt perfekt navn til hende:-) Jeg kan godt forstå at I valgte netop dét navn....selvom det jo er svært, men vil jo gerne være HELT sikker på at det er det rigtige - det kender jeg kun alt for godt lige pt! :-)

  Sikke et overskud du har til at hækle, det er nogle skønne ting du laver...gad vide hvad man skulle give for sådan en abe rangle??? Jeg kan nemlig ikke selv hækle og ville mægtig gerne have sådan en lækker sag til vores lillebror (lokke lokke lokke):-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 16. Super sødt navn...
  sikker på du klarer den ;0)

  SvarSlet
 17. Rigtig fin navn. Det skal hun nok blive glad for.

  Og sikke en sød vest. jeg har set at mange laver dem derinde, så det kan da være det ender med, at jeg også må i gang :-)

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 19. Hej Mette,

  Tillykke med Sofia. Det er sådan et fint navn I har valgt! Og det passer rigtig godt til de 3 andre, synes jeg.
  Kan sagtens følge dig i nervøsiteten omkring "hverdagen" igen. Jeg har det lidt på samme måde (selvom jeg "kun" har to), men det ér jo nyt for os. Og vi skal lige vænne os til det. Men jeg er helt overbevist om at det hele nok skal gå - og gå godt - for os begge! :-)

  Lækre sager du er i gang med i øvrigt. Begge dele står også på min liste ;-) Jeg er dog endnu ikke kommet i gang med nogle krea-sager endnu - det kommer, det kommer ;-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 20. hej Mette

  super dejlig lillepige og et rigtigt smukt navn som passer ritig godt til de andre navne .. - kan godt forstå du er nervøs for i morgen .... - men jeg tror bestemt du klarer den... :)
  - lækre krea- sager du også kan nå ind i mellem
  kh og pøj pøj med i morgen

  SvarSlet
 21. Jeg vil da også lige melde mig på banen og sige at det er et super fint navn I har valgt. Den hæklede bluse er altså virkelig fin. Det kan være man snart skal kaste sig ud i et sådan projekt.

  SvarSlet
 22. Dejligt sødt navn jeres lillepige har fået :)

  Jeg kan godt forstå du er nervøs for at skulle være alene med alle børnene, men det skal du nok klare :)

  Vi har også 4 børn og i morgen starter jeg på arbejde efter endt barsel, så jeg er også nervøs og spændt på hvordan det skal gå med at få hverdagen til at hænge sammen :/ :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 23. Hvor er det bare et flot navn. Smuk, feminint og internationalt. Hun blir aldrig træt af det :)
  Tillykke med Jeres smukke Sofia.

  SvarSlet
 24. Hvor er jeg glad for at jeg trods røde øjne og "gennembanket" krop valgte at tænde for pc en så jeg lige kunne se dine skønne datter TILLYKKE kære. Navnet ligger mig meget nært min lillesøster hed Sophia ;-)

  KH

  SvarSlet
 25. tillykke med lillepigens smukke navn. Det passer så fint til hende og de andre 3 navne. Godt fundet Mette.
  God start i morgen- det skal nok gå super godt

  SvarSlet
 26. Tillykke med Navnet og den dejlige lille nr. 4 :) vi har selv fået os en Sofia for 11 mdr. siden :) skønne piger skal bare ha skønne navne :) TAK for en dejlig blog!!

  Venligst Katja

  SvarSlet
 27. sikke et smukt navn til en dejlig pige.
  Hatten af for at du med en 14 dage gammel baby og 3 andre børn, stadig har tid til at hækle.
  Du må være en super mor;-) er sikker på at du klarer det godt når manden starter arbejde igen:-)

  SvarSlet
 28. Tillykke med den lille fine datter og det meget smukke navn!
  Kh Line

  SvarSlet
 29. Tillykke med datters fine navn! :)

  SvarSlet
 30. Det er et rigtig smukt navn; Sofia.

  Tillykke med det. Jeg håber det vil bringe hende lykke i livet.

  Mange smil fra Mia

  SvarSlet
 31. Hej Mette
  Tillykke med det smukke navn til jeres dejlige datter.
  KH Mia

  SvarSlet
 32. Tillykke med Sofia, fantastisk smukt navn :)

  SvarSlet
 33. Anne - Det går stille og roligt fremad med vesten....er dog ikke nået ret meget videre i dag - måske jeg tager et nap om lidt. Lad mig vide hvilket garn du køber, hvis du går i krig med en vest mere.

  Kristin - Ja vi er jo i samme båd :-) Jeg sidder her nærmest helt forpustet....puha det er med at holde tungen lige i munden især da vi skulle have aftensmad og Sofia både skulle skiftes og selv ville spise :-) Håber din mor får knækket koden for den er bare så sød den vest

  Mette - Jamen du har helt ret....jeg synes da det var vildt hårdt da vi fik Emil, og det kan jeg da godt smile lidt af i dag:-) Ja er det ikke typisk lige at ændre her og der - den bliver stadig fin i bomuld men ikke vamset :-)

  Ulla - Tak for dine opmuntrende ord - og ja jeg klarede den (de 3 store sover nu) meeen jeg er godt nok også træt....sejt du også klarede dig så godt. Ja der er meget nyt at vænne sig til med et nyt familiemedlem :-)

  Rie - Hvilken str. hæklenål har du brugt til det uldgarn? Tror også det skal være uld næste gang - for der bliver helt sikkert en næste gang. Dejligt du fik inspiration herinde - det glæder mig :-)

  Christina - Mange tak - ja har jo altid gang i lidt af hvert, og endnu mere i tankerne som jeg jo egentlig godt ved jeg ikke lige kan nå pt.

  Miri - Tak

  Siri - Ihh så fint du også har en Sophia :-)

  Bella - Ja jeg synes det har været svært at finde navn til en pige mere :-)

  Anne - Ja jeg aner bare heller intet om garn ikke andet end akryl er jeg ikke vild med - tror jeg skal kigge på uld næste gang som Rie nævner.

  Stine - Du skal bare kaste dig ud i projektet. Den er ok nem og tager heller ikke så lang tid faktisk MEN str. er meget små (jeg hækler str. 6 år til Sara på 3 år).

  Malene - Tak - ja navnet er helt perfekt til hende...hun er allerede en lille Sofia. Kaptein Biff har klart meldt ud hun ikke ser salg af aberanglen MEN du kan jo prøve at gætte hvorfor jeg hækler SÅ mange i øjeblikket :-) Hint hint..

  Merete - Mange tak

  Henny - Du må med på hækle veste bølgen :-)

  Louise - Jeg husker selv springet fra et til to børn som en kæmpe omvæltning, så ja du har helt ret der er meget nyt at vænne sig til. Har lige set på din blog, at du allerede er i gang med krea sagerne igen og her er hækling jo bare perfekt. God bedring til Lilje også. Hvad siger hun ellers til storesøster rollen?

  Marianne - Jeg kom godt igennem både ulvetimen og putning meeen det er hårdt arbejde :-) Nu er det op med benene og bare nyde roen.

  Line - Mange tak....synes bestemt du skal have gang i hæklenålen det er et hyggeligt sofa projekt :-)

  TanteTit - Håber du har haft en god dag? Puha kan virkelig godt forstå du har været nervøs - men stille og roligt kommer man vel ind i en form for rytme.....det satser jeg da på herhjemme for lige nu er jeg godt nok bare TRÆT

  Caterina - Så flotte ord - mange tak

  Wenche - Din kommentar gik lige i hjertet - tak

  Kirsten - Ja Sofia passer så fint til de andre navne - Sara er så stolt over at de begge begynder med "S" og fortæller det gerne til ALLE :-)

  Katja - Mange tak - dejligt du kan lide min blog og ja da skønne piger hedder da Sofia :-)

  Linsens - Hækling er ikke noget problem at sidde med.....det er straks værre med: få et bad, tage en længere lur, spise varm aftensmad :-)

  Line - Tak for det

  Helle - Mange tak - sikke dog et skønt nyt profilbillede.....burde nok også selv få mit sommerbillede skriftet ud :-)

  Mia - Mange tak....er sikker på hun bliver glad for navnet.

  Mia - Tak for det

  I´m with Leia - Ihh tak sødt af dig at skrive.

  SvarSlet
 34. Hvor er hun dog skøn - og sikke et smukt navn :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 35. Hei mette, jeg ser du driver og hekler mange rangler om dagen, håper likevel at du skal bruke dem som gaver og at de ikke skal selges. Du har jo blitt flink, kanskje du heller kan finne opp din egen oppskrift som du kan lage og selge?

  SvarSlet
 36. Dorte - Mange tak :-)

  Kaptein Biff - Nej aberne er gaver. Se på bloggene Krea-suset (Louise) og by myr (Malene). Louise har netop fået sin rangle og Malene får sin, når hun har født deres lillebror. Den sidste rangle er til min egen lille Sofia. Derfor har jeg hæklet 3 på samme tid. :-)
  Uha jeg er stadig nybegynder til hækling, så jeg når nok aldrig til, at kunne udvikle mine egne opskrifter :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 37. Aaaah, da skjønner jeg, hun spurte om å kjøpe en og så hadde du allerede laget en til henne, det var gøy! Beklager at jeg virket litt krass:( Det tok ganske lang tid før jeg også klarte å lage oppskrifter, men det fine med hekling er at klarer du å lage en sirkel kan du nesten lage hva som helst! Tipper du får det til etterhvert!

  SvarSlet
 38. Hej igen Elise

  Helt gøy du er krass :-) Nej kunne aldrig drømme om at sælge, du har jo copyright, det skriver jeg også i kommentar til hende, hvor jeg giver hende et hint til gaven (se ovenover). Tro mig det er gaver :-)

  Kh. Mette

  PS. Mit første hækleprojekt var en stor cirkel faktisk (stangmasker) er gulvtæppe på min datters værelse :-)

  SvarSlet
 39. Hej Mette

  Bedre sent end aldrig ;). Jeg har hæklet med den nål, der er angivet i opskriften - og da jeg ikke har den hos mig lige nu, kan jeg selvfølgelig ikke huske hvilken det er:).

  Den første vest hæklede jeg i uld (50 gram = 100 m) og der passede størrelserne faktisk med mine pigers alder. Da jeg så strikkede en igen i uld men hvor 50 gram var 150 m, så blev min str. 4 pludselig til str 1,5 år.

  Min store datter er så glad for sin vest, at hun havde den på en uge i træk:).

  SvarSlet
 40. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.