tirsdag den 26. oktober 2010

Nyt legetøj

Jeg elsker bare at se Shanes Verden sammen med børnene - I ved ham, der kan forvandle alt muligt emballage til fede robotter, skyskrabere eller helikoptere. Han bruger altid en limpistol, når han tryller. NU har jeg simpelthen fået en af Kim (han var ude at handle i Lidl, og de havde den til bare 80 kr). Det kræver vist en del øvelse (så endnu mere hatten af for Shane) meeen se nu her hvad vi fik stykket sammen i går:
Lidt efterårsblade / grene, en lille grøn blomst og et hæklet halstørklæde
.....det var ret sjovt både for børnene og moar.

7 kommentarer:

 1. Nej, hvor genialt - den er vildt cool :)

  SvarSlet
 2. Du skal da vist have denne her

  http://www.redbarnetshop.dk/?m=details&pid=197950

  Vi havde tænkt på at give Rasmus en Lego eller Playmobil julekalender i år, men han får denne, for han elsker også Shanes Verden :-)
  Og så gør det jo ikke noget at vi samtidig støtter en god sag.

  SvarSlet
 3. Jeg ser også gerne Shanes Verden. Og så har han sådan en behagelig stemme, og er fyldt med en masse gode idéer. man får strakt lyst til at afprøve hans idéer, ikk??

  Og du lever da godt op til det, for den er da fin - med halstørklæde i smart farve... he he (måske du sku søge ind som hans vikar?) :-)

  SvarSlet
 4. Så fint :) ja Shanes verden er hyggeligt at se med ungerne :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød! :-)

  Tusinde tak for den meget fine overraskelse posten havde med til os i dag. Hvor er du bare sød og betænksom, Mette. Tak. Den lille abe er så fin og sød, og jeg er sikker på den bliver et kæmpe hit her.

  Lilje tager i øvrigt det hele så fint, hun er meget interesseret i lillebror og vil gerne "musss" og kramme ham :-) Det er så dejligt. Og hun accepterer fint at jeg sidder og ammer osv. Faktisk må jeg sige, at det går over al forventning her - det er helt fantastisk!

  Håber alt og alle er vel hos Jer? :-)

  Kram - og endnu en kæmpe tak!!

  SvarSlet
 6. Hvor fint :0) Herhjemme er vi også fans af Shane. Vi har indkøbt Shanes byggebog og samler nu mælkekartoner, cornflakes pakker mv. Intet må gå til spilde - for "mor vi kan jo bygge et rumskib" ;0)
  God aften

  SvarSlet
 7. Stine - Tak

  Britta - Tak for super link....den skal vi bestemt også have købt.

  Henny - Ja elsker bare hans univers. Jeg har lyst til at gå amok i gammelt emballage hver gang jeg har set et af hans programmer. Jeg vil så gerne bygge en af de seje robotter til Emil :-)

  Mona - Ja endelig et program jeg kan holde ud at se gang på gang :-)

  Louise - Velbekomme....den er så kær den abe. Hvor godt at høre Lilje er sådan en god storesøster. Her i huset går det også godt, dog synes jeg de larmer lidt rigeligt især når jeg ammer og er fastlåst på den måde. Krudtugler er den helt rigtige betegnelse :-)

  Gårdejerinden - Haha ja da mor kan da sagtens bygge et rumskib :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.