onsdag den 13. juli 2011

Emiiiiiiil

I går aftes byggede Kim og Emil et fuglehus. De tegnede arbejdstegninger, savede, borede, sleb osv. - ægte Emil fra Lønneberg style....dog uden nogen ulykker først, der sendte Emil i værkstedet.

Emil var STOLT og løb mange gange ind til mig i stuen for at fortælle hvor i processen de nu var. Han insisterede på jeg skulle skrive om det på bloggen og vise mange billeder så here goes - totalt opstillet I know men knægten ville stå sådan:
Emil er ved at gøre arbejdstegninger klar til næste store projekt - et piratskib af en art. 
Ja det er skønt at holde sommerferie også selvom vejret godt kunne være lidt bedre...

12 kommentarer:

 1. Ja, det manglede da bare - selvfølgelig skulle du skrive om den flotte redekasse på bloggen. Det er et godt stykke arbejde, far og søn har gjort der :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Det emmer bare af overskud hjemme hos jer - det må simpelthen være enhver drengs drøm med sådan en dag i værkstedet med far.

  Det er nogle heldige unger I har.

  Knus Line

  SvarSlet
 3. fantastisk! Hvor er han god! du kan godt hilse ham fra mig og sige at det er et rigtig flog fuglehus og at han er sej! ;-)

  SvarSlet
 4. Det kan da ikke gå helt galt om ham Emil nu skulle ende i skuret mod sin vilje, for mon ikke han kunne kreere en samling af huse ad åre ?

  SvarSlet
 5. Hvor er han bare sød med sød på!

  SvarSlet
 6. Hihi hvor er det da bare sødt. Og hvor lækkert med noget far-søn hygge tid :)

  Kh

  SvarSlet
 7. Hvor er han bare sød - og så stolt! Skal fuglehuset så males og have retrotapet på - eller må du hellere holde fingrene væk? ;)

  SvarSlet
 8. Åh hvor er han da bare skøn - og med rette kan han være MEGET stolt!!!

  SvarSlet
 9. LIKE FATHER LIKE SON.... helt fantastisk mette.. 2 seje mænd inde for matriklen..
  Et stort lidt forsinket tillykke til Ida...det lyder som om hun har haft en dejligt fødselsdag .. det er også stort at blive 3år...
  I ligner også bare nogle der nyder tilværelsen.. men massere af projekter og tid til børnepjat og leg... .. Vores ferie startede i fredags, og det er skønt, jeg syntes også jeg trængte til at holde ferie sammen alle 5 ( det var på tide ) men Legoland er en ordenlig mundfuld at ligge ud med... men dejligt at høre at vi ikke er de eneste der har brug for et græsplæne hvil....:-)
  Jeg håber meget at vi kan finde en dag hvor vi kunne komme forbi jer her i ferien, vi har ikke noget fast planlagt, så kalenderen her er åben :-) knus og forhåbenlig vi ses inden længe ...gitte hils hele familien.

  SvarSlet
 10. Orhja hvor er det sejt! Tænk de små bebser man går rundt og plejer og passer pludselig en dag vågner op med kompetencer... såsom at kunne bygge et fuglehus! Vildt

  SvarSlet
 11. Randi - Ja selvfølgelig skulle redekassen da flashes her på bloggen :-)

  Line - Årh sådan en kommentar bliver jeg virkelig glad for :-) Emil skal jo mærke han har ferie og en aften med far i værkstedet er godt nok et hit for en 6årig :-)

  Pifpafpuf - Besked er givet videre og han voksede altså lige lidt mere - TAK

  fletogsjov - Ja navnet passer perfekt til ham - fuld af sjov og ballade og en lillesøster der hedder Ida :-)

  Finurligheden - Kæmpe tak :-)

  Anne - Ja netop Emil får lidt særbehandling nu hvor han er ene hane blandt alle de tøser :-)

  Ditte - Jeg holder fingrene væk - Emil har malet det sort nu (så prøvede han også spraymaling) :-)

  Maj - Det var så fint et projekt - tak :-)

  Gitte - Hmmm nu må vejret godt vende nu hvor I holder ferie og vores ferie er lige om hjørnet hva´. Vores kalender er fri søndag, mandag eller tirsdag - har I lyst til at kigge forbi en af dagene? Det kunne være noget så hyggeligt at begynde ferien med et besøg fra jer :-)

  Pimp me up!....on detour - Ja og skal sove hos klassekammerater, læse små sætninger og selv cykler rundt - han er i en rivende udvikling lige nu og jeg er SÅ stolt af ham :-)

  SvarSlet
 12. det er godt at få lov til, at vise de ting man er stolt af. Kh Christina

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.