torsdag den 18. august 2011

Flagranker i gårdhaven

Vi skal holde fest for Sofia på lørdag, derfor er store og små forberedelser på programmet denne uge. Ingen fest uden flagranker - vel? Da vi håber (fingrene er krydsede) på at sidde ude i vores gårdhave har jeg syslet med 3 nye ranker der kan tåle vind og vejr. Jeg har brugt almindelig bred klar tape til at beklæde for- og bagsiden af papiret. Klippe, folde og frem med neonsnor og limpistol - super nemt og festligt ikke mindst!

7 kommentarer:

 1. fin ide, vi skal også fejre mandefødselsdag i haven med 50-60 mennesker - hvis jeg lige får tid så vil jeg da også ha´ gang i en i mandefarver ;)

  SvarSlet
 2. Sikke en kreativitet (og ikke mindst energi)!

  SvarSlet
 3. Orv ja det var smart at putte tape på, så den kan hænge ude :) God fest :)

  SvarSlet
 4. Jeg bliver altså aldrig (forhåbentlig) træt af flagranker, og specielt ikke når de hænger udendørs. Det er bare så fint!

  SvarSlet
 5. Har det som Louise. Bliver aldrig træt af flagranker :-)
  Selvom dine fine udendørs af slagsen kan tåle regn, så krydser jeg fingre for solskin til jer ;o)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Christina - Orv så har du også travlt med forberedelser til fest kan jeg regne ud :-) Rigtig god fest. Projektet her tog lidt over en time :-)

  Binemor - Arhhh energi ved jeg nu ikke ligefrem jeg går nok helt død efter festen...vi kører lidt på pumperne lige nu :-)

  Line - Tak overvejede også at laminere men klar tape lå nærmest og så var det afgjort :-)

  Louise - Heller ikke her - flagranker holder altså stadig (ligesom sættekasser) :-) Vi har godt nok også mange flagranker rundt omkring - love it...

  Ulla - Tak ja datoen for festen har jo været planlagt i evigheder, så nu håber jeg vores drøm om en udendørs kaffe/kage og derefter grill fest vil gå i opfyldelse :-) Har nemlig ikke helt en plan B klar endnu....ups

  SvarSlet
 7. Sikke en fin ide med tape! :D
  Krydser fingre for at vejret er ligeså fint ved jer som det er uden for mit vindue! ;o)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.