mandag den 8. august 2011

Alting har en ende....

Vi besøgte svigermor og familie i et sommerhus ved Øster Hurup i går. Det var en skøn dag i dejligt selskab.  Da vi kørte hjem mødte vi et fly, der havde landingsbane midt på en mark samt så den smukkeste regnbue.........regnbuer er der også at finde på en ny bluse jeg har syet til pigerne.
Dette var årets sommerferie - hverdagen er nu allerede godt i gang....

12 kommentarer:

 1. Smadder flot bluse du har syet!
  Jeg er helt vild med stoffet.

  SvarSlet
 2. Tak det er bæk og bølge det med træer og regnbuer - let i kvaliteten så en skøn bluse til (måske) kommende varme sommeraftener :-)

  SvarSlet
 3. Øster Hurup strand er så god til små børn. Flad så langt de små ben kan gå - næsten.

  SvarSlet
 4. Det er da den sødeste bluse jeg længe har set- må jeg låne dit foto til min inspirationsside på min blog- linker selvfølgelig til dig ?

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn sommerbluse.
  Jeg har også det stof. Det er super fint. Mit er egentlig røget på byttematriklen, da jeg ikke lige viste hvad jeg skulle bruge det til. Så det var dejligt med et inspirerende billede :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 6. Kisser Laptern - Ja der var så skønt dernede ved vandet.

  Ellen Kathrine - Hvor sødt af dig - ja link du bare - TAK :-)

  Mette - Tak ja altid dejligt at få lidt ny inspiration :-)

  SvarSlet
 7. Ja sådan er det---jeg kan ikke lade være med at få såen lidt sommer melankoli hvert år når sommeren er ved at være slut...og I år syns jeg faktisk det er med dobbelt op - for på mandag er min barsel slut....:-(
  Det er nogle skønne billeder du har lagt ind - og super fin trøje du har lavet:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 8. Øster Hurup er et dejligt sted - i alt slags vejr. Der er så mange smukke steder at gå tur - og man kan få saltvandet helt ind under huden.
  Jeg kan regne ud at når I har kørt forbi landingbanen på marken - så er I kørt lige forbi mit hjem og nogle skønne genbrugsbutikker ;o)

  SvarSlet
 9. Øster Hurup har helt sikkert en masse lækkert at byde på. Man glemmer det bare lidt og får ikke nydt det helt nok, når man bor her:-)

  SvarSlet
 10. Hej

  Jeg vil lige høre dig, du havde i går tror jeg det var en henvsining til en blog hvor man kunne vinde en ugle med sådan et lidt skævt udtryk. Hvad hedder bloggen hvor man kunne vinde uglen. PÅ forhånd tak.

  Hilsen Marianne

  Hilsen Marianne

  SvarSlet
 11. Malene - Har tænkt på dig flere gange håber det går godt her efter barsel :-)

  Unikarina - Hvor er det sjovt vi har kørt lige forbi dit hjem - du bor SMUKT og vi spottede hele 4 loppemarkeder undervejs også :-)

  Dorthe - Ja og det er sundt indimellem at blive mindet om ikke :-) Smuk natur der indbyder til lange traveture :-)

  Marianne - Ugle Give Away er slut (derfor fjernet herinde) men det var inde hos Maj jeg har link til hende i min blogroll :-)

  SvarSlet
 12. Hej igen

  Tak for svar og altid en fornøjelse at følge din blog :-).

  Hilse Marianne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.