torsdag den 29. marts 2012

Reol til de rigtig gode tilbud...

Jeg sparer en masse penge på børnetøj ved at slå til ved de rigtig gode tilbud....også selvom det ikke lige er deres størrelse endnu. Det gælder både nyt, brugt og arvet tøj - nu er der endda kommet system i mit lille lager. 
 Reolen kunne blive rigtig fin malet og med små kurve i hvert rum - men for nu er det fint sådan her....

Reolen er købt på et loppemarked for ingen penge og står nu i vores vaskerum. Samme system med at sortere i størrelser bruger jeg til deres overtøj og fodtøj - for med fire børn i huset skal der altså helt enorme mængder til. 
En pæn del af min tid bruges netop på tøj. Vaske det, lægge det sammen og på plads, pakke det i tasker eller ud af tasker. Samle det op fra alle hjørner af huset, sy det eller købe/sælge det på nettet.......godt de snart bliver så store de kan hjælpe med nogle af de opgaver :-)

6 kommentarer:

 1. Ville dog ønske, at jeg havde et vaskerum med en lager reol!
  Med tre børn bruger jeg også urimelig meget tid på tøj. Og det der med at samle det op i alle ender af boligen er fast arbejde.
  90% af mine ungers tøj er enten arvet, hjemmesyet eller købt brugt. Man har faktisk BRUG for et overskueligt lager, så man ikke (som jeg) glemmer den der fine arvede vinterjakke, der lå bagerst inde under sengen...
  Skøn idé!

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide.
  Kan godt forstå er der er en del at holde styr på med 4 forskellige størrelser. Jeg har to børn, der bruger samme størrelse og jeg synes ikke at bestiller andet end at få styr på, hvad de nu kan passe. De vokser jo sindsygt hele tiden de små ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en super go ide - jeg har tit tænkt, at det var frustrerende at give mange penge for især fodtøj og flyverdragter når der er højsæson...for lige netop på de 2 punkter prioriterer jeg at købe god kvalitet til drengene. Og når der er lav sæson koster det jo kun det ½ - og det er da en del at spare når vi taler Ecco vinter støvler og Reima flyverdragter:-) God ide - den er hermed hapset:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Ja der skal noget til .... her er kun 3 af slagsen og de er store nu men der er stadig meget vask - især sportstøj ;0)

  SvarSlet
 5. Smart og praktisk! ;)

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 6. Kender alt til det- herhjemme har jeg "ventetøjet" ( det som venter på at et barn kan passe det) liggende i poser delt op i størrelser. Får nemlig tilpas meget arvetøj, men fra en stor sponser. Har et rum til hele familiens tøj, så det kun skal fordeles 1 sted!
  Hilsen Lone (4børn)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.