onsdag den 28. marts 2012

Online igen...

Jeg har haft trukket stikket ud nogle uger nu - har ikke rigtig haft gnisten til at være kreativ og trængte nok bare til en pause. Tilgengæld har vi nydt hver en solstråle, grillet for første gang, været til en masse sociale arrangementer og ungerne har med stolthed været til deres første gymnastikopvisning - hvor var de bare gode.

På lørdag skal vi holde grill fest i haven (ja ved godt vejret ikke bliver perfekt - typisk), jeg er i gang med en masse forberedelse til det - blandt andet ligger flagranken her i blød i badekarret. Hyggelige små projekter som lige giver det sidste til sådan en fest....
Vores marsvin er ude og lege i en løbegård Kim har bygget - Sofia nærmest hviner af glæde, når hun ser dem...

9 kommentarer:

 1. dejligt at høre og se fra dig igen..
  til tider er det også dejligt at trække stikket ud...god grillfest vi xxx for dejligt vejr
  knus gitte

  SvarSlet
 2. Var også begyndt at undre mig over, der ikke kom mere nyt fra din kant. Men kan godt følge det med at trænge til lidt pauser fra både det ene og det andet. Håber dog du er klar til igen at vise frem af dine sjove og kreative påhits. Knus

  SvarSlet
 3. At blogge skal være sjovt.. så ind imellem kan man godt trænge til en pause - det skal der være plads til, synes jeg.. Dejligt at du igen har lyst til at dele af din hverdag.

  SvarSlet
 4. Man skal lytte til sit indre og trække stikket når der er brug for. Blogland er nogle gange lidt for præstationspræget. Man skal blogge efter tid og lyst og vi har bare ikke alle de samme forudseætningerr for at blogge hele tiden. Så stort skulderklap til dig fordi du trak stikket :0)

  SvarSlet
 5. He hé tænkte på Dig i går, da jeg var i gang med sløjfer. Tænkte at det var lang tid siden, at du havde postet indlæg. Velkommen tilbage.
  Kh viola

  SvarSlet
 6. Dejligt at høre fra dig igen -jeg savner dine kreative indslag!men har selvfølgelig fuld forståelse for, at du har brug for en pause.
  Vi grillede og spiste på den overdækkede terrasse igår -så skønt! idag stormer det helt utroligt, så det var nok det forår for nu..

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer :-)

  Jeg balancere hver dag med at holde styr på hus og fire børn og så samtidig være kreativ som jeg elsker. Derfor har det været dejligt lige at trække stikket uden hele tiden at skulle tænke på hvornår jeg kan snige mig til en kreativ time / tid til at blogge...:-)

  Men nu er jeg online igen og håber at kunne bidrage med lidt af hvert herinde.

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 8. Havde også undret mig over hvor du var:)
  Det er en svær balancegang dét med lysten/behovet for at være kreativ og blogge, holde styr på/tage sig af børn og familie og hus og arbejde. Der er bare ikke altid timer nok i døgnet, og så må der prioriteres. Stor forståelse herfra.
  Godt du er tilbage:)
  Mia

  SvarSlet
 9. Velkommen tilbage, havde også tænkt på at der var lidt stille! Med 4 børn kan jeg godt forstå at der er en del at se til! God grill fest på lørdag:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.