onsdag den 5. oktober 2011

Efterårs Ta-Da #2

Fødselsdagskjolen til Sofia med orange Graziela hjerter og lynlås i ryggen. Det der med lynlåsen......jeg var lidt på dybt vand må jeg nok indrømme. Kjolen er syet med foer så lynlåsen skulle mellem to lag stof - det gik fint nok men lynlåsen kom lidt for tæt på hjørnerne der jo også skulle vendes - svært at forklare men måske billederne kan vise det jeg mener....

Båndet har jeg taget fra nogle pudebetræk vi har tyndslidt, så inden de blev smidt helt ud kunne båndet genbruges her.
Jeg præsenterer min torsdags To-Do i morgen, her er der også mulighed for tilmelding - det bliver sidste runde i denne omgang....derudover skal vi jo også se Bloglands Ta-Da - indlægget kommer også på i morgen - vi ses.

13 kommentarer:

 1. Hold op hvor er det den bare flot :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet fed! Lækker detalje med den orange lynlås (som jeg synes ser ud til at være syet i helt efter bogen!).

  SvarSlet
 3. Sikke som der er fart over din symaskine for tiden! Kombinationen af orangerødt og blåt er rigtig fint. Det giver en god effekt med lynlåsen.

  Mon ikke også vi skal se kjolen på den yndige model? ;)

  SvarSlet
 4. Ih, hvor er den da bare helt fantastisk! Så skøn farvekombination. Jeg er meget imponeret :-)

  SvarSlet
 5. Den er da rigtig fin!!

  Min ta-da ligger her:
  http://skovsbo.blogspot.com/2011/10/ta-da-daaaaa-2.html

  Og den næste to-do:
  http://skovsbo.blogspot.com/2011/10/to-do-3.html

  (Stræber... ha ha ...)
  Øv, at det bliver den sidste, men du må godt nok også have meget arbejde med at lave indlæggene!

  Kh Pernille

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare flot. Jeg syntes at din evner med lynlåse er helt i øjet. Jeg ser ikke nogen fejl. Gid jeg kunne sy dem så flot i :-)

  SvarSlet
 7. Tak allesammen :-)

  Maiken - Ja jeg må hellere få kørt en masse igennem når jeg lige er i det drive - det kører jo lidt i bølger med det kreative og lige nu er det symaskinen der kalder :-) Der kommer helt sikkert billeder med kjolen på - men først fra fødselsdagen på lørdag :-)

  Pernille - Din stræber :-) Jeg kigger forbi og ja det tager virkelig lang tid for mig men det er jo også sjovt, så mit kompromis er nogle runder en gang imellem.....bare rolig der kommer flere omgange - lige pludselig :-)

  Vibeke - Tak arhh hjørnerne er ikke helt perfekte men jeg har lært rigtig meget som helt sikkert bliver bedre næste gang. :-)

  SvarSlet
 8. Her er min ta-da for denne uge:

  http://fantelastika.blogspot.com/2011/10/efterarets-ta-da-vol-ii.html

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.