mandag den 31. oktober 2011

Blåbærpandekager....

Ja det lyder ret så fancy og tidskrævende men vi fik jo også en hel time nærmest forærende i går og den brugte jeg så  i køkkenet - jeg har nemlig en plan. Planen går ud på at jeg indimellem vil overraske familien med et lækkert indslag til morgenmaden en hverdag. Vi sidder altid og hakker os igennem havregryn eller havregrød meeeen lidt fornyelse i form af et lidt mere spændende indslag vil jeg da klart glæde mig til.

Jeg har frosset pandekagerne ned i six paks (en til hver)  lige til at tage op om aftenen og lune næste morgen....min plan er at fylde fryseren med andre spændende morgenmadsindslag pakket i six packs - grovboller, lidt stegte pølser og lignende.......men men men det er bestemt ikke hver morgen vi skal sidde og smovse bare en gang imellem ikk´ :-)
Lav en tyk pandekagedej gerne med groft mel.
Bag 3 små tykke pandekager ad gangen.
Put blåbær i hver pandekage (straks de er kommet på panden) og dæk bærrene lidt med dej.
Vend og bag den anden side.....

10 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god idé med lækkerier til engang imellem, pakket ned og klar til at gøre en almindelig morgen lidt hyggeligere :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk idé!

  Du er en stjernemor, ja du er!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Mums hvor lækkert. Og jeg har så mange blåbær liggende i fryseren. De skal da vist op og laves til lækre pandekager til særlige lejligheder, fx en søndag morgen...:-).
  Tak for den gode idé. God dag.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 4. Lækkert:-) og rigtig god ide.
  Kh Christina

  SvarSlet
 5. Det lyder som en helt igennem fantastisk ide!

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare en go ide - virkelig smart fundet på, især det med at det er fra fryseren, så det er nemt om morgenen..jeg er sikker på at din familie vil elske dig for det:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. En rigtig god ide !
  Og de der pandekager ser godt nok lækre ud :-)

  SvarSlet
 8. Rigtig god ide´. Her hakkes der som regel også gennem havregryn og cornflakes, men også gerne frisk frugt :)
  Pandekagerne ser rigtig lækre ud.
  Kh

  SvarSlet
 9. Jep rigtig gættet vi fik blåbærpandekager, røræg med laks og tomat samt nybagt brød her til morgen.....fantastisk så burde dagens tandlægebesøg kunne klares :-)

  Tak for jeres kommentarer - vil klart anbefale jer en hylde i fryseren til lidt lækre indslag de dage hvor der skal ske lidt mere end havregrød :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.