fredag den 2. september 2011

Sailor Dress

Der er flere områder indenfor syning, hvor jeg bevidst ikke bevæger med ud af frygt for ikke at kunne bunde.......dog ikke længere. Jeg lærer jo aldrig at sy knaphuller, lynlåse i tøj, specielle lommer, kringlede kantbånd ovs. hvis ikke jeg tør kaste mig ud i det.....(så farligt er det jo heller ikke) :-)

Denne 1. lektion var fokus på knaphuller og det gik da egentlig meget godt. Efter  en masse tests turde jeg sy de 3 i ryggen på denne Sailor Dress. Der er også masser af tittekanter (det kører nemlig rigtig godt) det der drillede mig mest med denne kjole blev skørtet. Jeg havde slet ikke nok af det blå/hvid stribede så jeg måtte ud i denne lappeløsning og nu ville jeg ønske jeg havde syet det lidt anderledes på, så der var samme farve i hver side. Nå men der er vel altid et eller andet der kunne gøres lige en tand bedre ikke? 

Jeg vil prøve at lokke Sara i den senere til en lille fotosession....

8 kommentarer:

 1. Jeg synes den kjole er super lækker! Det ser ikke ud til at du skal have nogen som helst bekymringer om den slags kringlede finishes :o) Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 2. Jeg har også svært ved at kaste mig ud i noget nyt, men så lærer man jo bare aldrig noget;) Kjolen er blevet rigtig fin, Mette:)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes nu også den er blevet mægtig sød...og ved du hvad, de små bitte skønhedsfejl er jo lige præcis DET det gør at "vores" tøj er helt unikt - hvis man ikke kan lide små "fejl" så skal man jo købe det som alle andre køber i H&M så vær du stolt at dig sel - det en meget sød og fin kjole du har kreeret ;O)

  Mange hilsner
  Betina

  SvarSlet
 4. Den er da rigtig fin Mette :)

  SvarSlet
 5. Synes nu også den er super sød, Mette! Og sejt du allerede mestrer knaphuller - jeg har ikke forsøgt mig endnu:)
  Ofte er det jo egentlig mere dét, at man ikke har prøvet det før, der lige kræver lidt tilløb og lidt ekstra hjernegymnastik, men så overraskes man heldigvis indimellem over, at det da egentlig slet ikke var så svært endda:) Og så blir man jo hele tiden bedre, heldigvis! Men synes virkelig at kjolen er rigtig fint udført med mange skønne detaljer!

  SvarSlet
 6. Åh, den er fin, altså!! Dygtige dig! Elsker stof-kombinationen!
  Du kan forresten endelig se Daisy på Søhesten :-)
  Jeg er SÅ glad for det!!!

  SvarSlet
 7. Tak for de varme kommentarer. Heldigvis gik kjolen igennem kvalitetskontrollen - se mit nye indlæg :-)

  Jeg er ikke helt færdig med knaphuller endnu, så endnu et projekt med knaphuller er undervejs :-)

  Knus Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.