mandag den 12. september 2011

Det var grænsen.....

Nu kan vores have ikke trække mere vand. Vores lille fine drivhus står nu under vand - helt ærligt! Derfor er det på med røjserne, når der skal høstes vores lækre tomater......

Jeg ville ellers hellere have skrevet om min hyggelige weekend men det må lige vente indtil vi har fået tømt drivhuset for vand og tomater....

8 kommentarer:

 1. Hvor ser de lækre og sprøde ud, de tomater. Her kom regnen for et par timer siden, og det siler bare ned derude...Efteråret er vist for alvor landet.

  SvarSlet
 2. øvøv det er efterhånden ved at være nok med alt den regn, men hvor ser de tomater dog lækre ud, og jeg kunne næppe forestille mig at de ikke når at blive spist inden de bliver dårlige.. Men med tanken om alt den regn i fremtiden er det lige før der skal ske ændringer i haven, vi har også været ved at drukne her, specielt på siden af huset, hvor græsset efterhånden har givet op overfor mængden af vand.. så selvom vi har et par dage med sol, er plænen stadig så våd at ungerne skal have regnbukser på ...øvøv.
  Men glæder mig til at høre om jeres weekend, det lyder på dig som om den har været rigtig hyggelig.
  Knus fra Gitte ( hils familien)

  SvarSlet
 3. Vi er også ved at drukne her.. Det er vildt med al den regn :-S

  Noget helt andet... Har du planer om at tage på markede i løbet af efteråret? Jeg er ret forelsket i en af dine nøglesnore nemlig :D
  Jeg kan selvfølgelig sagtens købe den på amio, men hvis du nu skulle på markede kunne det jo være sjovere at købe den personligt og hilse på :o)

  SvarSlet
 4. Øv! hvor ærgeligt, men dejlig høst - håber de smager lige så dejligt som de ser ud ;D

  SvarSlet
 5. Hej Julia - Ja efteråret er vist landet - sikke det også stormer her men men men tomaterne smager da af sol og sommer, så det er da en smule trøst :-)

  Gitte - Du har helt ret vi har også områder i haven der virkelig ligger under vand - ungerne synes jo det er fantastisk men jeg er nu ikke vild med der nærmest er små søer derude......mon der bliver græsplæne igen? Weekenden har været hård men sjov med både krea syaften fredag og messe lørdag og søndag + forældremøde her i aften så energien er ret lav...nå ja og så var der lige det der drivhus der er oversvømmet også - Puha :-)

  Helle - Jeg har ikke planer om at tage på marked sådan lige - har ikke rigtig lysten for at være helt ærlig men send mig en mail: mettew@sol.dk så finder vi da ud af noget med en af mine nøglesnore - kan jo være vi kunne bytte et eller andet - helt op til dig :-)

  lajoma - De smager virkelig fantastisk - de små gule er jo nærmest som slik :-)

  SvarSlet
 6. Her i Nordjylland suser vinden også og regnen siler ned. Det har skiftet til efterår fra i går til i dag.
  De tomater ser lækre ud :) Jeg håber, du får reddet resten!

  SvarSlet
 7. Øv, hvor surt at "huset" står under vand. Vores drivhus indeholder heldigvis kun det vand, vi selv hælder i vandingskasserne. Til gengæld mangler der noget sol. Der er masser af tomater på stilkene men de er meget længe om at blive røde. Jeg skal vist snart i gang med at kigge efter opskrift på syltede grønne tomater ;o)

  SvarSlet
 8. Louise - Vi skal nok få det hele reddet men æv at vores debut med drivhus skal ende sådan lettere kaotisk :-)

  Merete - Finder du en god opskrift må du lige sige til for vi har også masser af grønne endnu men heldigvis også mange modne - men nu vil jeg egentlig bare have det hele væk nu der er så meget vand

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.