onsdag den 4. maj 2011

Lister, bunker overalt og en hønemor med sommerfugle i maven....

Jeg er så ked af, at jeg gang på gang må sylte bloggen men det forårsmarked der......hold nu op det trækker tænder ud lige nu. Nætterne er taget i brug - puha!.Enten har jeg simpelthen fået gabt over alt for meget eller også kan jeg bare ikke finde ud af at stoppe symaskinen igen. Jeg glæder mig som en sindssyg (også til at stå lidt op, for jeg har fået udviklet en krampe i højre baglår af at sy!!!)

Bunker med færdige og næsten færdige projekter ligger overalt i hele huset. Jeg tror godt nok Kim glæder sig til at vi skal stille op i morgen, så vi kan få et nogenlunde ryddeligt hjem igen. Apropos Kim så bidrager han med lidt varer til min stand og lidt sjov til udstillingen også - jeg håber I vil tage godt imod det - men mere om det hele senere.....

Forårsmarkedet er også første gang jeg skal være væk fra familien så længe. Det bliver spændende men som enhver hønemor er jeg ved at gå amok med lister, ting de skal huske, madplaner ovs. Jeg kan bare ikke lade være.

12 kommentarer:

 1. Hehe, jeg er da helt glad for nu, at jeg ikke også har en familie hvor det skal køre imens. Min kæreste ser nu frem til at vores 40 kvm ikke flyder med sytråde, garnrester og stoffer over det hele!!

  Der skal jo også produceres noget når man har en hel stand. Respekt!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Her vil jeg også gerne skrive det, men hold op jeg er misundelig på jer alle der skal afsted :)
  Glæder mig til at se og læse en masse når i kommer hjem.

  SvarSlet
 3. Anne - Ja men jeg er også helt oppe at ringe over det hele gu´ er det hårdt lige nu men jeg GLÆDER mig så meget, og det giver mig et kick uden lige. Dog glæder jeg mig også til at give familien 100 % opmærksomhed og tage på en lille ferie til Kbh. med dem og bare hygge os uden stress og deadlines :-)

  Ja med 40 kvm kan jeg forestille mig at kæresten også glæder sig til i morgen :-)

  Ses

  SvarSlet
 4. Mini ministeren - Ærgerligt du ikke kan komme forbi ja så må du tage den online version i stedet, der vil være masser at læse om efterfølgende :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mette! jeg forstår dig godt, at det er svært at være væk fra familien, men som sygeplejerske med skiftende vagter er det min erfaring at de mænd sagtens kan klare det, når vi ikke er der. Så tag det roligt:-) Kh Christina

  SvarSlet
 6. Årh, ville ønske jeg skulle med...det bli'r med garanti skide skægt....og så efterfulgt af en familietur til Kbh, endnu mere årh....

  kh

  SvarSlet
 7. Her laver jeg også lister, hvis jeg skal hjemmefra - men familien elsker det også :)
  Glæder mig så meget til at læse om markedet!
  God tur.

  SvarSlet
 8. Ja, du er en hønemor - af den kærlige slags, Ville så gerne være med som tilskuer, men er desværre forhindret ...

  SvarSlet
 9. Når mor er ude af døren danser familien på bordene...nej de hygger sig bare med, at tingene er lidt anderledes. Det hele skal nok gå. Man kommer MEGET langt med havrefras og en gang pizza. Det er de erfaringer jeg har gjort mig, når jeg er af sted på lejrskole og efterlader matriklen og fire unger til min kære mand. Mvh Louise

  SvarSlet
 10. Kan virkelig godt følge dig Mette, sådan ville jeg også have været..
  Glæder mig til at se dig om et par dage!
  Kh

  SvarSlet
 11. Er så misundelig..:)!
  Det skal nok blive SÅ fedt - håber virkelig kroppen opper sig og kan holde til at komme forbi;)
  Synes du lyder som en dejlig hønemor - sådan ville jeg nok også ha' det;)
  Knus

  SvarSlet
 12. Tak for jeres søde opmuntrende ord og ja selvfølgelig skal familien nok klare den men kan bare ikke lade være med at tænke i mad og lægge tøj klar i bunker og ikke mindst skrive lister så lange.....typisk :-)

  Jeg glæder mig til at møde flere af jer - håber I vil præsentere jer, hvis jeg ikke lige selv kan genkende jer :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.