torsdag den 7. januar 2010

Lappeløsning, fødselsdag og en pude mere

Kim har fødselsdag i dag. Vi har fejret ham i lyntempo, for han skulle på arbejde her til eftermiddag. Morgenmad, frokost og lagkage har vi hygget os med, så ja lidt af et ædegilde faktisk :-) Sara og Emil havde tegnet og klippet / klistret nogle fine tegninger til ham, og det vækker jo glæde hos den stolte far.
Jeg skulle liiige forbi genbrug igen igen. Der var altså nogle hæklede sager, jeg overvejede, at købe sidst vi var der....og i en genbrugsforretning er der ikke plads til overvejelse - de hæklede sager var desværre solgt meen der kom da alligevel en del med hjem.
Sara´s sengetæppe skal være en lappeløsning. Hæklede lapper, små håndklæder og servietter skal indgå, derudover vil jeg måske også strikke lidt / sy lidt hvad ved jeg for at "koble" det hele sammen tilsidst. Jeg vil dekorere de store ensfarvede flader (håndklæderne) med symærker eller andre applikationer. Indtil nu ser lappeløsningen således ud:
Der er stadig lang vej for jeg skal lige på jagt efter flere lapper :-)

Jeg fik syet den sidste pude til sofaen. Igen et miks med fugle og vintage og som ekstra pynt en lille applikeret fugl, som også Fruens syslerier præsenterede den anden dag. Derudover fandt jeg jo en broderet fuglepude på genbrug i dag, så pudesamlingen er ved at være komplet. (Men altså puder, kan vi jo ikke få for mange af vel?)

8 kommentarer:

 1. Hvor har du bare været aktiv - og hvor synes jeg det er en super idé med de lapper :-) Måske jeg skulle låne idéen til min søn?
  Og sikke en fin pude :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle fine puder altså!

  Tillykke med manden.
  Saras ansigtsudtryk på billedet er da bare guld værd, ha ha:-)

  Kh Julie

  SvarSlet
 3. Hej Mette..

  Tillykke med gemalen..:) Her står min for tur i weekenden - elsker at fejre mine darlings..;)

  Fiine puder du har fået lavet - du har virkelig nogle gode idéer og får noget godt ud af genbrugsguldet...! Glæder mig til at se det færdige tæppe.. Ser spændende og fedt ud.

  Ha' en god aften..

  Kh Anne - kig endelig forbi min ny-oprettede blog..:)

  SvarSlet
 4. Hej Bella - Ja jeg har bare fået ny energi her i 2010 måske den holder til midt i januar hehe? Ja tag bare idéen til dig med lapperne, det er jo genbrug så det basker, og lige efter mit hoved :-)

  Hej Julie - Mange tak, ja Sara har så mange udtryk - hun er som en åben bog, vi ved altid hvad hun tænker / føler ved at se på hende. :-)

  Hej Anne - Jeg vil da kigge forbi din blog om lidt :-) Tak for din søde kommentar og tillykke med din gemal i weekenden. Kh.

  SvarSlet
 5. Dine puder er bare helt vildt flotte på den smukke måde, og hvilken fantastisk idé med sengetæppet!

  SvarSlet
 6. Hej Christina - mange tak, ja jeg måtte lige sadle lidt om ang. sengetæppet, da min oprindelige plan var at strikke det hele selv - med mit begyndertempo ville jeg måske blive færdig engang i år 2015! :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med manden din. Jeg er vild med ideen om et "lappe-tæppe", og i øvrigt helt forelsket i lappen med bambien....
  Alle dine fine puder, giver mig dårlig samvittighed...det må være et mål her i 2010, så har jeg lidt tid at løbe på, mellem gaver, fastelavn og at jeg snart skal starte job...øv!! Ville ønske vi havde råd til at jeg kunne gå hjemme.....det gad jeg godt, bare lidt endnu....

  SvarSlet
 8. Hej Frøken Nobel. Ja jeg nyder også virkelig at være hjemme ved børnene og det kan også kun lade sig gøre fordi vi bor MEGET billigt og tænker os om i det daglige. Og ja så genbruger vi som du kan se :-) Bambi er et symærke jeg har sat på en hæklet lap. Ingen grund til dårlig samvittighed ang. puder jeg er også først nået dertil i år efter mange års intentioner. :-) Vi snakkes ved. Kh.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.