mandag den 25. januar 2010

En tur i skoven og fastelavn update

Vi har haft en fantastisk søndag - vi havde kun en plan for dagen, og det var en kælketur i skoven, der nærmest ligger i vores baghave. Det var simpelthen SÅ koldt i går så vi tog rigtig mange lag tøj ovenpå hinanden. Jeg glemte selvfølgelig min hue og børnene var lettere umulige da vi tog hjemmefra. Så skete det forunderlige, da vi trådte ind i skoven var der en ro og nærmest dyne der lagde sig om os, og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse - vi fik taget en masse skønne billeder og nød bare at være lige der midt i skoven.

 
 
Vi hilste på en snemand en familie før os havde lavet, og humøret var højt også til den dejlig varme kakao med flødeskum, der ventede os, da vi kom hjem igen.

I den kreative verden er der ikke så meget nyt fra min hånd. Ja jeg hækler stadig og ja jeg er ved at være træt af det, tror det er en form for midtvejskrise :-)

Emil´s power miners maske er ved at blive formet. Jeg har brugt den klassiske papmache og nej hvor det dog vækker minder. Så status er lige nu at vi har et kæmpestort papmacheæg liggende til tørre om jeg får et ondt monster ud af det...hmmmm ja det må tiden vise :-)

Kim har også været igang med et større projekt - nemlig en skrivebordsplads under vores trappe. Jeg så det i et Boligliv for et stykke tid siden og præsenterede det for Kim, der straks var med på idéen :-) I skal nok få billeder, når vi er lidt mere i hus.....i morgen står der nemlig Ikea på dagens program og så skulle den arbejdsplads meget gerne få et løft.

11 kommentarer:

 1. Uha, så er det jeg ønsker mig at bo i hus. Men jeg nyder så til gengæld vores besøg i Jylland...der var der også meget sne. Herligt : )

  SvarSlet
 2. Hej Rikke - ja vi boede tidligere 5 personer på 77 kvm, så vi nyder virkelig at bo i hus men der er altså også meget der skal gøre rent! Men sådan er det jo næsten med alt, der er både fordele og ulemper :-) Lyder som en hyggelig tur til Jylland. Kh.

  SvarSlet
 3. Hvor spændende med skrivebordsplads..:)
  Glæder jeg mig til at se..
  Årh så dejligt med nyt.. Glæder mig til at få lidt mere styr på vores arbejdsrum..;)

  Ser ud til I har haft en skøn søndag.. Ikke dårligt med skov i baghaven..

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Den skovtur ser hyggelig ud og sikke skønne børn du har.

  SvarSlet
 5. Hej Anne - ja skal igang med at ordne den nye arbejdsplads så måske billeder allerede i aften :-)

  Mette b og MollyMy: Ja det var en skøn, stille tur i skoven, sikke en energi sådan en tur giver :-) Fortsat god dag til jer. Kh.

  SvarSlet
 6. Hej Mette. Vil gerne være med på bytte :) mail mig på christina@ennemark.dk :)

  SvarSlet
 7. Ej sikke en dejlig "skov-tur" I ser ud til at have haft :) Og sikke dejlige børn du har... Ser forresten os spændende ud med masken, er spændt på at se resten :)
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 8. Hej Christina: Jeg har sendt dig en mail:-)

  Hej Jeanette: Jeg er godt nok også spændt på den maske - den er ikke helt gennemtør endnu (gisp godt jeg ikke gik igang aftenen før fastelavn som jeg ellers tidligere godt kunne finde på) :-) Knus Mette

  SvarSlet
 9. Hej Mette. hvis du ønsker vil jeg gerne bytte kuglerammen væk,for lige nu er den sådan set bare blevet lagt til side, tog den bare i posen fordi jeg synes den var så fin.

  men du skriver bare hvis det har nogen interesse :)

  -Sara

  SvarSlet
 10. Hehe ja ret godt du gik i gang tidligere end dagen inden... Jøses, så ville projektet nok ikke have blevet så detaljeret :) Er ikke kommet videre med ugle-armbåndet - mangler velcro, så skal lige forbi Krudtuglens mor og hugge lidt :)
  Knus fra Jeanette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.