torsdag den 7. juni 2012

Ugens små projekter

Et par bloomers i brunlige nuancer med karrygule lommer, brune velour bukser med gult rib ved lommerne og nye stofkøb fra en lille loppetur

14 kommentarer:

 1. Hvor er de bare super søde de bloomers! Altså nu er jeg ved at være godt og grundig misundelig på alle de søde bloomers der vælter frem i blogland, syntes ikke rigtig jeg kan putte knægten i et par!!!
  Tilgengæld har jeg næsten lige lavet et par brune velour bukser i stil med dine og dem kan han få på uden farmand gør vrøvl! Jeg elsker brun, har et par mere i hoved med lime grøn rib, kunne være jeg skulle lave dem med samme lomme detalje som dine, det ser ret godt ud:-)
  Super fint stof, især det med de blå hjerter!
  Hold da op, har da snart skrevet en roman, vil skynde mig at sige over and out!

  SvarSlet
  Svar
  1. De nye bloomers jeg har syet her er elastikken i benet meget løs - det gør de ikke poser op som en ballon....ellers sy et par shorts med lommer uden elastik i ben. Brun og lime lyder også som en lækker kombi - lommerne er noget nemmere at sy i bomuld men ikke umuligt i velour men jeg satte mange nåle i for det hele ikke rykkede rundt i det livlige stof :-) God fornøjelse med drenge tøjet...

   Slet
 2. De er super søde, og dejligt at se lidt mere i brune farver,
  skønne loppefund du har gjort, især den brune, den er fin, det blå ternet har jeg også, der er blevet en hundekurv ud af noget af det, som kattene nu bruger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har efterhånden et stort lager af brunt retro så der kommer meget mere i brunt tænker jeg :-) Det er også sådan en god farve sammen med andre....Det blå ternede er så fint og standen nærmest som nyt

   Slet
  2. Jeg har også set det ternet i gul og grøn, men har ikke været heldig at finde det selv, mon ikke det også findes i rødt så ;)

   Slet
 3. Velour bukserne ser super bløde ud. Nogle fine stoffer du har købt - hvad mon du har i støbeskeen :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nogle flere velourbukser i støbeskeen - kan ikke helt stoppe nu jeg er inde i et godt flow :-) Det brune stof skal kombineres med orange på en eller anden måde - måske som et par løse tullebukser. Det ternede en sommerkjole eller nederdel kombineret med noget gult....men det er lige mine første idéer det kan ændre sig meget undervejs :-)

   Slet
 4. Sikke en masse fine ting :)

  Sabrina
  www.sajumedesign.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine bukser du har fået lavet - og lækre loppefund! ;)

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 6. skønne shorts og fine bukser :)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare ultra fede de bloomers, jeg er helt vild med stoffet og farverne, en fantastisk kombi :)

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentarer :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.