onsdag den 30. november 2011

Julestemning?

Arh det er jo snart december og jeg er slet ikke kommet i julestemning. Adventskrans og kalenderlys har jeg ikke fået lavet og får det nok heller ikke. Pakkekalenderen er den nemme variant fra Playmobil og julekasserne står stadig på loftet - men det er faktisk helt okay. Jeg har en helt anden ro her før hele ræset begynder end jeg plejer.....vi når det jo nok.
Jeg nyder de helt små glæder i stedet. Emil og jeg har samlet et stort julepuslespil, pigerne har vist mig et show med dans og julemusik og vi har da også drukket æblegløgg.... mon så ikke stemningen vender stille og roligt - det tror jeg helt bestemt...
En lille jule butterfly fik jeg også syet til Emil 
- rigtig Mickey Mouse og præcis som han ville ha´den :-)

7 kommentarer:

 1. Tja, jeg kommer hellere aldrig i julehumør før godt inde i december. Man skal ikke lade sig snyde af alt den jul man ser på blogs, det er jo bare et udvalgt lille hjørne og du skal helt sikkert meget hellere koncentere dig om de små hyggelige ting og om at blive helt rask.

  KRAM og tanker.

  SvarSlet
 2. Her hedder julekalenderen også Playmobil (Pirater) til Magne og My little Pony til Luna - Og de er begge meget spændte :)

  Tror ikke altid det hele behøver være så overskudsagtigt, stemningen er der jo alligevel, og det er ikke de store ting der betyder noget for ungerne - I skal nok få en god jul under alle omstændigheder ;)

  SvarSlet
 3. Ork er sikker på at stemningen nok skal indfinde sig før eller siden...du skal jo også spare kræfterne til at blive ordentligt frisk igen Mette:-)
  Og dejligt billede af en lille kok i køkkenet...og den lille butterfly er da slet ik til at stå for:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Julestemning er mange ting. Og nogle år når den slet ikke at indfinde sig før d. 24. dec. I hvert fald hos mig. Og så synes jeg altid julen er hensigternes fest: har altid planer om en masse og 1000 gode idéer, men når 1/3. Det bliver heldigvis jul alligevel.
  Kh. MiA

  SvarSlet
 5. Jo, mon ikke vi alle når det hele, og det alligevel bliver en god jul. Det er jeg sikker på.
  Håber du er i bedring, søde Mette?
  Knus Louise

  SvarSlet
 6. Jamen, det du beskriver- er i min optik, julestemning!

  SvarSlet
 7. Marina - Ja Blogland kan godt stresse lidt med alt det fine julepynt der vises overalt. På den anden siden alt pynten skal jo også ned igen, så det arbejde bliver nok til at overskue i år :-)

  Karina - De var bare så spændte på deres julekalender og det levede helt op til forventningerne så det er en succes :-) Jeg ved vi får en god jul - men jeg har slet ikke det drive ang. julepynt som jeg plejer....måske kommer det - nu må vi se :-)

  Malene - Jeg er egentlig ved at være frisk igen - har bare en dum undersøgelse lige før jul som lige skal overståes først....Tak for dine søde ord:-)

  Mia - Ja du har ret i at have lister så lange om alt den man gerne vil nå. Den er heldigvis droppet i år for jeg når heller aldrig ret meget alligevel :-)

  Louise - Jeg er helt sikkert i bedring - har været ude at køre for første gang så det var lidt stort at få min frihed igen :-) Ja vi når det nok...

  Miri - Det er julestemning helt bestemt - min indlæggelse har fået mig ned i tempo og det har virkelig været givende for mig.....nu er det de helt små ting der tæller :-)

  Knus fra Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.