Sider

fredag den 25. juni 2010

Forkælelse og et barnevognstæppe

Uhmm danske jordbær med fløde nydt sammen med familien i eftermiddagssolen - sommerforkælelse når det er allerbedst. Jeg burde have taget et billede af Ida med sin nye hagesmæk, som jeg (og Ida) har været så heldige at vinde hos Sofie´s verden men vi havde jo travlt med at guffe jordbær. 1000 tak Sofie for den flotte hagesmæk,  jeg må satse på foto ved et andet jordbærmåltid.
Efter Kim var kørt på arbejde (helt ærligt arbejde på en fredag aften!!).....drønede børnene og jeg på tur til "den store legeplads" som ret belejligt ligger ved siden af en af de mange genbrugsbutikker. Heldet må følge de tossede.....for en skøn Bjørn Wiinblad Duet vase kom med hjem.
Sidst men ikke mindst vil jeg vise jer aftenens syprojekt (syet i 2. halvleg af Danmark-Japan kampen).  Det har været et af de der projekter, der har ligget lidt stand by, og når det så kommer i hænderne igen, tager det jo ikke lang tid om at få afsluttet. Skørt at jeg ikke kan få syet mine projekter færdige i 1. omgang, men jeg har åbenbart også nogle gange brug for en 2. halvleg - bortset fra at mit resultat er tilfredsstillende, hvis jeg da selv skal godkende :-)
Tæppet er syet i samme retrostoffer som Idas flagranke og sengetæppe. Så er Ida´s tæppe "serie" komplet, så mangler jeg kun til 3 børn...Emil og Sara skal selvfølgelig ikke have barnevognstæpper men tilgengæld forhæng til deres huler under sengene, så projekter er der nok af - heldigvis :-)

6 kommentarer:

 1. Mums ja, danske jordbær med fløde :))

  Lækkert med færdigt lappetæppe. Synes, du er vældig flittig som gravid. jeg fik ikke syet ret meget, da jeg ventede mig. Var SÅÅÅÅÅÅ dårlig hele tiden.

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Det er så fint det tæppe!! (OG det var du også i kjolen i forrige indlæg!)
  Og nu ville jeg ønske jeg havde købt ded jordbær jeg gik forbi ved købmanden i dag, er lidt misundelig :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hej Helle - Vi måtte desværre købe jordbær i dag, så de første jordbær fra mine forældres have venter lidt på sig men vi venter gerne :-)

  Jeg har kun været plaget af kvalme de første måneder, da den forsvandt kom energien og lysten til at drøne en masse stof igennem symaskinen. Men føler virkelig med dem der er dårlige hele graviditeten, det må være lig med tortur..

  Men Helle, hvor er det en flot patchworkpude du lige har vist og lyder spændende med romber.

  Hej Mette
  Mange tak....du må forbi og sørge for familiens eftermiddags sommermåltid i morgen. Så kan jeg sidde og savle over dine billeder :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. jordbær er bare en fantastisk spise - mums!

  Og sikke et flot barnevognstæppe - skønne farver.

  SvarSlet
 5. Super super lækre farver på dit tæppe.
  Totalt cool baby ;)
  I love ...

  Nyd weekenden
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.