Sider

fredag den 4. juni 2010

Ferie inspiration og en lækker gave

Julia fra The Vintage Hausfrau har sendt denne fantastiske stofpakke til babyen og jeg :-) Hun skriver i kortet at retrostof i pigefarver blev valget....og det er jo helt perfekt. Jeg har været så heldig at vinde Julia´s Give Away - 1000 tak Julia, hvor er det en skøn pakke, du har samlet til os :-)
Jeg er ved at have en spændende samling "inspirationsbøger" og dronningen er for mig Elsebeth Gynther som de fleste af jer jo også kender - MEN jeg er også blevet vild med Lis Paludan og Gunvor Ask, og er derfor begyndt at købe deres bøger på nettet og loppemarkeder. Derudover er der jo masser af inspiration at hente i de gamle håndarbejdsblade og børnebøger (som blandt andet Krudtuglens Mor  og Tusindfryd også har skrevet indlæg om). 
Lis og Gunvor kan godt gøre sig klar til ferie....de kommer ihvertfald med i min kuffert.

PS. Bemærk mine billedelogoer uden hvide firkanter - jeg har fået eksperthjælp fra Unikarina - 1000 tak for hjælpen - blev rigtig glad og rørt over, at du ville bruge din tid på det :-)

5 kommentarer:

 1. de ser virkelig spændende ud de bøger, er også helt syg med de gamle håndarbejds bøger og blade.

  Kh sara

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Jeg har slet ikke fået ønsket dig tillykke med den lille ny. Jeg har lidt meget om ørerne i øjeblikket, men NU skulle det være. Held og lykke med det hele.

  I øvrigt er jeg meget imponeret over dine patchworkkreationer - det er du altså bare skrap til ;o) Ha' en dejlig weekend.
  Kh. Lone

  SvarSlet
 3. Hej Sara - 1000 tak for din mail....vil glæde mig til at sy en gravhund til Ida i 2 års fødselsdagsgave :-)

  Hej Lone - Jamen mange tak.....jeg synes også tiden flyver afsted er allerede i uge 23 !!

  Jeg er blevet smittet af patchworkfeberen men bliver altså også meget inspireret til at hækle lidt mere, når jeg ser dine nye kreationer især æblet wauw :-)

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Jer har været på biblioteket og låne en bog om patchwork, men jeg tror alligevel det kommer til at vente lidt. Jeg har nogle andre projekter, jeg gerne vil afslutte først, og det ser ud til, at det nemt kan gribe om sig med patchworkprojekterne - der er mange fine ting, man kan lave.

  Det kan være du skal ha' hæklenålen med på sommerferie - med mindre du også pakker symaskinen ;o)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.