Sider

fredag den 27. maj 2011

Jeg bytter stadig...

Hvor er byttehandler dog bare geniale - det er jo nærmest som juleaften - prøv lige at se de senest pakker jeg har fået:


by myr:
Malene har sendt en hel bunke med fine tegninger fra en børnebog med de sødeste dyr. Jeg vil bruge billederne i små rammer eller måske i en sættekasse til pigernes værelse. Derudover fik jeg også et par breve te og en pose med SLIK....så lækkert. Kig lige forbi Malenes blog og læs dette rigtig gode indlæg ....

Dolls&Darlings:
Jeg slog til på dette indlæg hos den dejlige darling og modtog ikke mindre end 2 skønne stoffer - perfekt til sommertøj til pigerne. Jeg er vild med orange, gule, grønne og lyserøde kombinationer - love it....
Samme Darling har overtaget Blogpicnic arrangementer efter Julia - kig forbi her og giv en tilbagemelding om du måske kan deltage 3. juli i Århus.

Pil´s verden:
Berit har sendt denne lækre lækre pakke med retroguf og ikke mindst hæklet legemad. Det ville jo have taget mig måneder at hækle alt det. Der er en gulerod, tomat, pære, radiser, jordbær og et stykke kage - så flot det hele.
Berit er i gang med at arrangere et blogtræf,  hvor vi måske kan vise og lære hinanden alle de gode syfifs der nok vil gøre det hele lidt sjovere. Lynlåse, knaphuller, kantbånd, trådspænding - behøver jeg sige mere?. Jeg er selvlært og bruger google og sybøger i det omfang det nu kan lade sig gøre - men hvor ville det dog være fantastisk med sådan en workshop i Jylland.  Læs mere i dette indlæg og lad os sammen få arrangeret nogle workshops hvor vi lære af hinanden i hyggeligt samvær. 

8 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Måske du vil bytte lidt med mig også :)
  Jeg vil gerne have lidt nyt stof i hulen.
  Kig endelig forbi min blogshop.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Hej Mette..

  Først vil jeg lige rose din blok, som jeg synes er rigtig fin og følger den fast.. Det er altid spænende, hvad du finder på.. Men ja bytte lege, er genialt. Så er du frisk, er jeg med på en god bytte handel..

  Rigtig god weekend
  Kira

  SvarSlet
 3. Søde Mette....hvor er jeg glad for at du kunne lide pakken:-) Og sødt af dig at linke til mig!
  Ha en rigtig dejlig aften.
  KNUS Malene

  SvarSlet
 4. Sikke da nogle skønne ting du har fået byttet dig til : )

  SvarSlet
 5. Jeg elsker denne bytte bytte købmand!

  SvarSlet
 6. Ih hvor er det nogle skønne ting:-). Du siger endelig til hvis du vil bytte, jeg har meget mere stof end det der ligger på bloggen, har bare ikke fået lagt det hele ind:-)

  SvarSlet
 7. Mia, Kira og Tamra - Tak for jeres kommentarer om bytte. Lige nu bytter jeg med mine varer fra Amio shopppen / blogshoppen for at tynde ud af mine varer fra forårsmarkedet. Send mig gerne en mail, hvis der er noget der frister på:

  mettew@sol.dk

  Malene - Du kan tro jeg blev glad for pakken - mums :-)

  Sine - Ja det er virkelig som juleaften hver dag posten har været forbi :-)

  Miri - Også jeg - rigtig god weekend.

  SvarSlet
 8. Åh noget fint Bambi stof <3 Jeg har vist ikke så meget interesant at bytte med pt. Desværre. Gad ellers godt ;O)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.