Sider

onsdag den 18. december 2013

Mit store spring...

Efter meget lang overvejelse har jeg taget springet og er blevet CVR registreret og er dermed selvstændig med mit mærke Westmose. 

Det sidste stykke tid har været noget turbulent med et sygeplejerskestudie jeg måtte droppe ud af samt en længere periode med at opgradere mig med efteruddannelse indenfor ingeniørfaget samt jobsøgning. Jeg følte bare ikke at det jeg var i gang med er MIG.....derfor dette store spring.

Om dette projekt vil briste eller bære må tiden jo vise, så jeg håber I vil tage godt imod mig derude :-)

Jeg vil sy som jeg plejer primært til børn men også alt muligt som jeg lige får lyst til. Derudover vil du kunne købe stof indimellem, hvis jeg falder over noget spændende.

Kjolen her med kattene er Sofia's julekjole og derfor str. 3 år men tilsvarende eller andre str. op til 6 år kan jeg sy for 225 kr + porto. Stoffet er øko-tex 100 % fast bomuld, 150 cm bred og koster 60 kr / meter. 

Send mig en mail hvis du er interesseret i enten stof eller kjole: westmose@gmail.com
Du kan følge mig på facebook: Westmose og min hjemmeside er også ved at blive bygget op. Derudover får bloggen her også liv igen - helt som jeg plejer i en stor pærevælling af familieliv og mine kreative projekter.

25 kommentarer:

 1. Hvor er du cool, Mette! Godt gået og pøj pøj. Kjolen er skøn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - dejligt at være på et spor hvor jeg føler mig helt hjemme :-)

   Slet
 2. Hej Mette.
  Du er sej og det vil jeg ønske dig al mulig held og lykke med. Jeg vil sige dig en ting, med de aller bedste intentioner bag, så sådan håber jeg du vil tage imod det. Dine priser er alt for lave og du bør hæve dem, især med en momsregistrering tænker jeg på, hvordan det skal hænge sammen med din arbejsløn og materialer. Forstå mig ret, for dine ting er SÅ fine og den kjole der ville gå rent ind herhjemme, men den er da meget mere værd :-)

  De BEDSTE hilsner fra Dorte (som også har et helt dugfriskt CVR-nummer)

  SvarSlet
  Svar
  1. tillykke til dig også Dorthe :-)
   Du laver da også de skønneste ting :-)

   Slet
  2. Hej Dorte - TAK! Ja jeg er bare et fjols til at prissætte mine varer, er ved at læse en bog om at starte virksomhed og der er et afsnit der omhandler dette, så det skal jeg vist lige nærlæse :-) Nå men vi kan jo kalde denne kjole et juletilbud og så må jeg lige finde ud af et passende prisleje - men det er godt nok svært. Del gerne hvis du prissætter på en bestemt måde.

   Glæder mig til at følge dig og din forretning - held og lykke.

   Slet
 3. Det lyder som et rigtig spændende spring.
  Held og lykke med dine nye planer.
  Og god jul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det er meget spændende det hele :-)

   Slet
 4. Held og lykke med dit nye projekt.Jeg tror det er vigtigt at mærke efter en gang imellem, hvordan man har det med det man laver og er man ikke glad for det,så se efter andre muligheder.Det har du gjort og det er super flot:0)
  Rigtig sød julekjole.
  kh Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila - ja synes virkelig det sidste stykke tid har været noget hø - det har været sådan en lettelse at tage dette spring. Det passer så godt for vores familieliv at jeg arbejder skævt så logistikken går op i sidste ende.

   Slet
 5. Hjerteligt tillykke med beslutningen om, at blive 100 % selvstændig- det er så flot af dig. Du laver også de smukkeste ting! ;)

  Jeg springer selv ud i foråret engang, når det nye job er faldet på plads...

  Glædelig Jul
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Christina - glæder mig til at følge din rejse måske vi kan hjælpe hinanden lidt os spritnye iværksættere :-)

   Slet
 6. Stort tillykke med dine nye planer, hvor bliver det spændende.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja jeg glæder mig til denne rejse :-)

   Slet
 7. Ej tillykke med CVR nummeret ;-)

  Super skøn kjole og stoffet er så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja stoffet er bare så fint godt jeg har købt ret så mange meter ups :-)

   Slet
 8. Stort tillykke med springet! Sikke en skøn kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og velkommen til min facebookside :-)

   Slet
 9. TILLYKKE med det store spring og masser af held og lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marina - får brug for en masse held og lykke.

   Slet
 10. Hej Mette
  Stort tillykke med springet, jeg er sikker på at det er en god bestutning du/ i har truffet.
  Jeg kan personligt fortælle at det er det bedste træk jeg selv har gjort jeg elsker mit job som selvstændig og ville ikke bytte det ud for noget andet :-) det er til tider benhårdt med stadig det hele værd. for vores vedkommende betyder det alt at vi ikke har en presset hverdag med ungerne, og det syntes jeg er fantastisk :-) Men velkommen til cvr. universet og alt held og lykke til
  knus herfra Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte ja jeg har så tit tænkt på hvor sej du er sådan bare at hoppe ud i det. Jeg er nok den lidt mere forsigtige type men nu gør jeg altså alvor af det jeg nok har tænkt på de sidste 5 år! Det er lige netop det med familielivet og at man kan arbejde på skæve tidspunkter der gør at det passer så godt for os.....nå ja og så kan intet holde mig væk fra maskinerne...tro mig jeg bliver helt umulig hvis ikke jeg får et dagligt kreafix haha :-) God dag søde Gitte - Knus og hils hele banden. PS: Tillykke med Sebastian den 17.

   Slet
 11. Stort tillykke med springet. Det er s.. sejt. Gid jeg også turde noget lign...
  Og super flot kjole.

  God jul til dig og dine :)

  Kh Lena

  SvarSlet
 12. Spændende, kære Mette. Rigtig rigtig meget pøj pøj med "dit nye liv"!
  Kh. Louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.