Sider

mandag den 14. oktober 2013

Baggy bukser og leo amok...

Tekniske problemer med vores eneste computer har betydet at her har været lidt stille - hader virkelig når teknikken driller, nå men heldigvis dur min symaskine da 7-9-13....
 
Jeg har knækket koden og fået tegnet et mønster på baggy bukser - de første forsøg blev helt umulige og Sofia kunne ikke gå i dem. Det grå stof er en slags isoli (joggingstof) jeg har fundet en bid af i vores lokale genbrug.
Leo stoffet  er købt i Hamburg og indtil nu har jeg fået syet en elefanthue, en langærmet bluse og et par baggy bukser mere og jeg har stadig masser af stof - dejligt....Sofia blev rasende og løb væk da jeg kom med kameraet......bestemt lille pige :-)


8 kommentarer:

 1. Godt du har fået ordnet computeren,(den er svær helt at undværre;0)
  Flotte ting du har lavet(kender godt det med at man liiiiiiiiiiige vil tage et billede,men ungerne er bare ikke enige;0)
  Fortsat god dag:0)

  SvarSlet
 2. Uden computeren dur helten ikke...eller noget. fedt tøj du fik lavet ; )

  SvarSlet
 3. Ja computer problemer er også skyld i de få indlæg fra min side! Ih, det er irriterende sådan noget!
  Super fine ting du har lavet og dejligt du endelig har fået lavet de perfekte baggy bukser (jeg kæmper stadig).

  He he, som mor til en bestemt lille fyr kan jeg ikke andet end at trække lidt på smilebåndet af billedet af Sofia;) Det er utroligt så stædige de små bæster kan være!

  SvarSlet
 4. Lækre sager du har fået syet ;-)

  SvarSlet
 5. Pragtfulde stoffer - og smukke ting du har fået skabt af dem!

  SvarSlet
 6. Sikke noget lækkert stof, der er blevet omsat til skønne ting :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Du skriver du har købt stof i Hamburg. Kan du anbefale butikker/webshops? Køber du i Tyskland pga. udvalg, pris eller? Jeg har købt lidt i Tyskland fordi der er et bredere udvalg af økologiske stoffer, men det kan være lidt dyrt i porto synes jeg. Mvh Mette

  SvarSlet
 8. Sidder og roder med et mønster på baggy bukser til min niece (str. 98). Er det muligt at du vil måle hoftevidden på de grå bukser med mønster, du har syet? De ligner nemlig det, jeg prøver at arbejde mig frem til ;0)
  Kh Helle

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.