Sider

torsdag den 29. august 2013

Tigrebluse / kjole

Jeg synes det er så fedt at kunne vise det tøj jeg syr frem på mine egne søde modeller - tøjet kommer bare meget bedre til sin ret MEN i går gik det lidt galt. Sara blev sur over hun fik solen i øjnene, så vi flyttede fra legehuset og om i skyggen til vores bænk derefter nægtede hun at samarbejde. Jeg kunne selvfølgelig vælge at tage billederne en anden dag men faktisk er billederne ret gode selvom Sara er lidt pigefornærmet...
Kjolen er syet af en rest meleret meget lys grå jersey - ærmer og lille lomme ved brystet er tiger rester fra min 'hue produktion' den nederste kant er bred så det giver lidt nederdel effekt og super god over et par leggins. De leggins Sara har på her er en lang top med sølvnister jeg har syet om.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn kjole/t-shirt :-) Og modellen viser lige hvordan den ser ud i forskellige positurer - jeg har hørt det er det vigtigste ;-) De er ikke altid lige samarbejdsvillige... Men fint ser det ud!
  Kh Line

  SvarSlet
 2. jeg synes den er SÅ lækker. :D

  SvarSlet
 3. Den er da bare blevet super fin...god effekt med neon og tiger detaljer. Fin måde at lave nederdel effekt på :)

  SvarSlet
 4. Hehe, et der med børn der ikke liiiiige "makker ret" kender jeg alt til! Derfor bliver mine ting også ofte fotograferet på en bøjle omend det jo er lidt kedeligt. TIl gengæld synes jeg så slet ikke at din kjole er kedelig! Den er godt nok fin og synes det er nogle sjove detaljer du har givet den.

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin, og hvor dejligt at se fotomodellen, kan lave samme tøsefornærmede udtryk som mine tøser ;O)

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin...jeg kender godt de der billeder, hihi ;O)

  SvarSlet
 7. En super sød og smart kjole. super sød model ;-D

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.