Sider

lørdag den 31. oktober 2009

Halloween weekend

Så er det Halloween.......og det har vi bare glædet os til herhjemme (som I jo ved). Vi har droppet udklædningen (jeg havde ikke lige tid til, at fremstille 5 stk. Dracula kostumer eller lignende...måske næste år, hvem ved?) Chokoladekagen, der skal skæres ud som en flagermus er i ovnen, og pigerne sover deres middagssøvn - så lige om lidt går det løs - Emil snakker og snakker om det Halloween. For en næsten 5 årig kan jeg også godt se det er stort, de har også klippet og klistret til den store guldmedalje i børnehaven.

Nå men som sagt, har jeg lige lidt tid til at blogge inden det går løs.....Jeg kunne simpelthen ikke dy mig i dag, og måtte altså lige en tur forbi genbrugsbutikken igen. Se her hvad jeg slæber hjem med - en hel pose herligheder:

Vi manglede en køkkenvægt, og så står den der i butikken og bare stråler. Den blå træbakke vil jeg lave om til et lille bord, vil enten finde nogle gamle stoleben / bordben eller købe en alm. trærundstok, save op og male i måske orange - kunne det ikke blive fedt?. Puden er hæklet og skal lige have et pift med lidt retrostof. Grydelapperne skal på en kjole til enten Sara eller Ida. Svampen kan købes i Søstrene Grene i øjeblikket i 3 forskellige størrelser min er mellem.

Kim arbejder på 3 holdsskift og i sidste uge var det nattevagten. Han skal på arbejde igen i morgen allerede kl. 11 og er først hjemme igen kl. 23. Jeg skal ikke klage på nogen måde, jeg mener, det er jo pga. Kim´s arbejde, det kan lade sig gøre, at jeg er hjemmegående i øjeblikket, meeeeeen det er godt nok hårdt at være alene med de tre små i så mange timer! Nå men tilbage til Kim´s nattevagt.....han kommer hjem i går morges og finder ud af, at han vil holde sig vågen og arbejde i garagen, og så bare gå tidligt i seng. Det gjorde han så også, men må da indrømme jeg var lidt bekymret for ham. Han gik også først i seng omkring kl. 22! Den mand behøver åbentbart ikke meget søvn, for i morges var han fit for fight igen, og kunne da lige lave lidt mere i garagen. Væggene skal pudses op og alt bliver malet hvidt, det bliver faktisk bare så lækkert derude.......og nej jeg tror altså ikke, det er fordi han ikke vil være sammen med mig, at han går for sig selv i garagen :-)

Bemærk lige Sara - hun er ved at slikke på en kost...adrrr det har jeg først set nu :-)

Happy Halloween


4 kommentarer:

 1. Super brugbare ting, når du nu er vild med retro ;-)

  HAPPY HALLOWEEEEEEEEN

  SvarSlet
 2. Jeg er også vild med at snuse rundt i genbrugserne. Det er sjældent at jeg ikke finder noget. Lige i øjeblikket er det mest gamle klokkestrenge, jeg leder efter. De er så fede at sætte sammen med forskelligt stof til puder, tasker og andet. Men det ved du jo allerede ;o)
  KH

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten og Mette
  Ja det er skønt at genbruge og give liv og hus til de skønne ting og sager :-) Mht. retro stilen, er jeg også blevet mere og mere modig med mine fund, lige nu kan der næsten ikke komme farve nok på...jeg lister også tingene ind i vores hjem stille og roligt...Kim skulle jo nødig besvime, hvis jeg pludselig en dag havde tapeseret hele hytten i blomstret tapet. Nej taktikken er klar, små doser af gangen, så kan de kære mænd også følge med (undskyld Kim...) :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.