Sider

mandag den 16. juni 2014

Sommerkjoler til Ida

Vores sommerferie er lige om hjørnet og da jeg har fået lovet alle børnene lidt nyt sommertøj. Turen er nu kommet til Ida. Hun er en kjolepige....på de kolde dage med leggings og så en cardigan over, så disse kjoler vil blive slidt op.

Begge kjoler tager udgangspunkt i et almindeligt T-shirt mønster. Herefter har jeg forlænget og givet lidt sving i skørtet. I taljen har jeg syet en tynd elastik og på den hvide kjole med sommerfuglene er der en lille neonorange sløjfe.
Let bomuldsjersey 75 kr / m

13 kommentarer:

 1. Skønt stof!
  Især den grå. Hvor er det købt :o)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mere rosa end grå du ved lidt støvet i farven bare så fint. Jeg har købt det i Tyskland har en stofbutik i Hamburg som jeg elsker at gå shop amok i :-) Har en meter tilbage du gerne må købe hvis det er....

   Slet
 2. Sikke nogle søde kjoler:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja og de sidder så fint på hende...burde smide et billede op hvor hun har dem på - det må jeg lige huske :-)

   Slet
 3. Hvor er de altså bare søde:)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine! Min datter ville blive helt ekset over en kjole i det lyserøde stof med blomster og fugle! Hvor er det fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Se mit svar til Maj og som sagt har jeg en meter stof tilbage som jeg gerne vil sælge :-)

   Slet
  2. Åhh det vil jeg da gerne købe, hvis Maj ikke aftager det!

   Slet
 5. Hvor er de bare fine. Det er en god idé med elastik i taljen - jeg synes også det fungerer fint med faststof. Stoffet er virkelig smukt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - ja kjoler i faststof er altså også virkelig lækre og gode i varmen synes jeg så det er helt sikkert også et projekt der skal igennem maskinen :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.