Sider

onsdag den 8. januar 2014

Jersey sæt

Godt nytår alle sammen. Arbejdsåret er for alvor skudt i gang og det betyder at symaskinerne gløder i øjeblikket. Jeg har så meget fint stof jeg gerne vil vise frem og sy i, så det er jo bare om at tage det fra en ende af....

Jeg har syet et sæt som egentlig er tænkt lidt a la look som en buksedragt dog er det stadig bukser og bluse altså to delt, så er det stadig nemt at komme på toilettet. Blusen er med korte ærmer - Ida havde faktisk en grå langærmet bluse under men den røg så åbenbart af....Bukserne er helt simple men baggy som ser så fint ud. Derudover kom der også en lille jerseynederdel ud af maskinen nu den var varmet op.

Beklager på forhånd den dårlige billedekvalitet - jeg ved ikke lige hvorfor de er så dårlige - har ellers taget mange!  Bukserne kan du se på min Instragram profil hedder også Westmose derinde...


9 kommentarer:

 1. vildt cool stof du har brugt - trænger din linse måske til at blive gjort rent?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har netop prøvet at gøre linsen ren og det hjalp da lidt på det - men tror simpelthen der ikke er nok lys...

   Slet
 2. sikke et fint sæt. Jeg har endnu ikke fået klippet i det fine stof, som jeg købte af dig inden jul. Men det kommer :-) Hvilket mønster har du mon brug til blusen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv tegnet mønsteret. Uhh spændende hvad du mon skal sy - vil du vise det når du engang får det syet?

   Slet
 3. Det ser rigtigt godt ud!

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig også!
  Sikke et fint set du har syet.
  Jeg får også uklare billeder i øjeblikket, men det er nok mest fordi her er så mørkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår til dig. Ja tror også det er pga. det er så mørkt vil da ikke mene der ellers er noget galt med mit kamera :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.