Sider

fredag den 16. november 2012

Kjolen...

Sofia blev indlagt først på ugen med astmatisk bronkitis......hun er endelig i bedring og hverdagens små syslerier kan genoptages blandt andet at sy denne lille kjole færdig. Mønsteret er fra Symagasinet.7 kommentarer:

 1. God bedring med sofia. Åhh det er bare ikke sjovt med astmatisk bronkitis, min Emma døjede meget med det og med falsk strube hoste. Heldigvis forsvandt begge dele efter Emma blev 3 år. Håber Sofia snart er frisk igen. Hvor er din kjole blevet fin. Jeg er vild med farven og tittekanterne på lommerne.

  SvarSlet
 2. God bedring med Sofia har en søn der også bøvler med astmatisk bronkitis det er aldrig rart når ens børn har det skidt

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Og rigtig god bedring med Sofia.

  SvarSlet
 4. Har lige fundet din blog via Tine / Det bedste jeg ved, og bliver hængende som fast læser - du laver nogle rigtig fine ting, kunne godt bruge sådan en fin kjole til min lille krudtugle..

  Håber også du har lyst til at kigge med hos mig - er helt ny i dette spændende univers.

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring med Sofia!
  Skøn kjole - hvilke størrelser findes den i? Og hvilket nummer af Symagasinet er den i? For det er LIGE sådan en kjole, jeg gerne vil sy til Karoline.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer om kjolen og Sofia...

  Sofia var i dagpleje for første gang i går og det gik rigtig godt så håber (7-9-13) vi er ovre det :-)

  Kjolen hedder spencer og er fra nr. 12 - 2010.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Vildt fin kjole! De to stoffer passer rigtigt godt sammen. Og bøjlen er godt nok også skøn (skulle du blive træt af den, sender du bare en mail, ikk'? ;) ).

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.